Puhkus ainult täiskasvanutele

12.02.2019
Riina Jussila

Hotellid ja spaad, kuhu lapsed pole oodatud, võivad esiti tunduda pisut võõrad. Ometi saavad need aasta-aastalt populaarsemaks ning võidavad südameid ka perede hulgas, kus sirguvad põnnid – lapsevanemad vajavad argikohustustest priid akudelaadimist.

Sensuaalse muusikaga õdus restoran, bassein, kus võid ujuda, ilma et peaksid kartma kohe-kohe lagipähe potsatavat palli. Lapsed ei hõiska, noorukid ei räuska. Puhkus lasteta tundub paradiis nii väsinud vanematele kui ka neile, kel järelkasvu pole. Kuhu suund võtta?

Senator Banús Spa. Costa del Sol, Hispaania

Eestlaste seas palavalt armastatud Hispaanias Marbella ja Estepona linnade vahel asuv moodne viietärnihotell sobib nii romantilise puhkuse ihkajaile kui ka sportlikumat lõõgastust soovivale paarile, sest läheduses on piirkonna uhkeim golfiväljak.
Hotelli oodatakse külastajaid vanuses 16+. Siin on à la carte restoran ja baar, suvisel ajal saab nautida katuseterrassi Chill Out. Sisehoovis on kaks basseini, mõistagi ka wellness-keskus koos saunade ja mitmesuguste massaaživõimalustega.

Jade Mountain Resort. St. Lucia saar, Kariibi meri

See üheks maailma romantilisimaks peetav täiskasvanud puhkajatele mõeldud kuurort asub Kariibi mere saarel. Paiga kaunidus võtab põlvist nõrgaks ka kõige nõudlikuma kliendi. Hotelli juurde kuulub privaatne liivarand ja sukeldujaid ootab korallriffidega kaetud veealune maailm. Toad on avatud vaatega, mis teeb neist justkui imelise looduse osa. Rohkete basseinidega hotell pakub lugematul hulgal spaateenuseid ja muid lõõgastusvõimalusi. Õhtul ootab baaris elav muusika ja parimad, otse silme all valmivad road.

Excellence Punta Cana. Dominikaani Vabariik

Veel enne, kui oled jõudnud Punta Canasse sisse astuda, tunned, et tegu on tõeliselt eksklusiivse puhkepaigaga. Excellence Punta Cana asub Dominikaani Vabariigis, imelise valge liivaga kaetud rannapromenaadil. Külalisi ootab 446 Kariibi mere stiilis rannateemalist tuba. Võimalik on võtta privaatbasseiniga tuba, kuhu soovi korral tuuakse ka toit. Spordihuvilised saavad sportida, joogafännid joogatada.

Mar Senses Puerto Pollensa & Spa. Mallorca

Nelja tärni väärt Mar Senses asetseb ühes Mallorca kaunimas osas Porto de Pollensa sadama läheduses. Seal jagub nii vaikust kui ka kauneid vaateid. Ühel pool hotelli jookseb kaunis liivariba, teisel pool maantee, mille müra hoonesse kosta pole, kuid mida mööda pääseb mugavalt liikuma nii omal käel kui ka ühissõidukiga.
250 meetri kaugusel asuvad poed ja restoranid. Nagu ühele heale puhkusepaigale omane, on siingi võimalik nautida parimaid roogi, basseini, mullivanni ja massaaži spetsialistide käe all. Õhtuti pakutakse mõnusat meelelahutust, elavat muusikat ja artiste.

Vila Galé Praia. Algarve, Portugal

Väikeses hotellis on vaid 40 magamistuba. Neljatärnine butiikhotell asub lühikese jalutuskäigu kaugusel merest. Modernses restoranis pakutakse parimaid Vahemere köögi roogi. Hotelli ümbruses on palju rohelust, tenniseväljak, basseinid, muidugi wellness-keskus ja sportimisvõimalused. Sobib paarile, kes ihkab vaiksemat ja privaatsemat olemist.

Hotell Club Siroco ja Club Siroco Serenity apartemendid. Lanzarote, Hispaania

Väike kolmetärnihotell asub Lanzarote vaikseimas piirkonnas Costa Teguise’is, kuid samas vaid 600 meetri kaugusel elu täis turistikeskusest, kus ootavad baarid, restoranid ja kaubanduskeskused. Tubade paigutus võimaldab pea kõikidest ruumidest näha vaid Lanzarotele omast oivalist päikeseloojangut.
Neile, kes soovivad tõeliselt rahulikku puhkust, pakutakse võimalust võtta tuba Serenity Areas, mis hõlmab ruumi sisehoovis basseini vahetus läheduses.

Elba Palace Golf Vital Hotel. Fuerteventura, Hispaania

Siin on koos puhkus ja luksus. Viietärnihotelli nimi reedab, et see sobib ideaalselt neile, kes armastavad golfi. Samas pakutakse võimalust tegeleda ka jooga, taiji ja pilatesega. Et Fuerteventural on aasta ringi suurepärane kliima, sobib see puhkuseks igal aastaajal. Hotellis on ka suur spordisaal, raamatukogu, mõistagi ka baar ja restoran.

Arbatax Park Resort Monte Turri. Sardiinia

Nelja tärni vääriliseks hinnatud koht asub Sardiinia südames ja pakub külalistele tõelist Itaaliat. Vaated, mis akendest avanevad, võtavad hingetuks ka kõige kapriissema puhkaja. Mägine loodus, meri – see kõik on verandal õhtustades või hommikusööki süües kui peo peal!
Siia on oodatud täiskasvanud, kuid ka pered, kus sirgumas juba 16+ vanuses lapsed. Arbataxis ootab sind spaakeskus, kus mitmesugused saunad ja basseinid. Hotelli läheduses on võimalik ratsutada või lihtsalt kauneid neljajalgseid imetleda ja silma puhata.

Hotell Eetu. Costa Brava, Hispaania

Kaunist Beguri linnast kõigest kolme kilomeetri kaugusel asuv neljatärnihotell Eetu on modernne puhkusepaik. Siia on oodatud puhkajad, kel vanust rohkem kui 14 aastat, mistõttu sobib see ka noorukitele, kes peavad lugu mõnusast rahulikust olemisest. Hotellis on 47 tuba ja paljudes neist ekstra laiad voodid.
Hotelli plussideks on läheduses asuv türkiissinine meri, kus saab snorgeldada. Lopsaka looduse poolest sobib see neile, kes armastavad matkata ja looduses viibida.

Orpheus Boutique Hotel. Sunny Beach, Bulgaaria

Kolme tärni butiikhotell asub Bulgaaria populaarses kuurortrajoonis Sunny Beachil, kuid lärmakatest suurhotellidest kaugemal. Siin ootab sind hubane restoran, päikeseterrass basseiniga ja rannabaar. Tube on Orpheuse butiikhotellis kokku vaid 27, mis teeb puhkuse eriti privaatseks. Mereni on hotellist kõndida vaid 50 meetrit ja siia on oodatud puhkama inimesed, kel vanust üle 16 eluaasta.

First Hotel Avalon. Göteborg, Rootsi

Täiskasvanutele mõeldud viietärnihotell asub Göteborgi südames, mistõttu sobib see inimesele, kes naudib linnapuhkust. Hotellis on kokku 101 tuba, kus kõigis teler ja DVD-mängija, mõistagi uhke vannituba ja vahva mugavusena ka neli patja, et puhkaja saaks endale sobivaima peaaluse valida. Toad on sätitud feng shui printsiipide järgi ja lubatud on, et just siin tuleb parim võimalik uni.
Hotellis on katuserestoran, kus avaneb oivaline vaade kogu linnale, ja sealsamas asub ka bassein. Tegu on sularahavaba hotelliga, kuhu oodatakse külalisi vanuses 20+. Paik kannab uhket tiitlit Nordic Hotel & Resort of the Year 2017.

Lõõgastus ainult täiskasvanutele Eestis

Viimsi 18+ spaa

Eksklusiivne SPA18+ läbib sügiseks uuenduskuuri, et pakkuda oma klientidele veelgi mõnusamaid elamusi. Südalinnast kümne kilomeetri kaugusel asuv keskus kostitab ühtekokku kuue sauna ja puhkealaga. Külalisi ootab lõõgastusruum puuviljade ja jookidega, kalabassein, Türgi hamam ja Saaremaa muda.

Toila spaa wellness-keskus

See on koht, mis mõeldud privaatsemat puhkust armastavale täiskasvanule. Vaikuse ja rahu tagab see, et korraga saab keskust külastada kindel arv inimesi. Seetõttu on hea külastusaeg ette broneerida.
Wellness-keskuses ootavad saunad, veealuse massaaži basseinid, troopiline talveaed lamamistoolidega. Mõistagi kostitatakse külastajaid kohvi, tee ja puuviljadega.

Noorus Spa VIP-oaas ootab külastajaid alates 18. eluaastast, Hedon Spaa Vaikne spaa alates 14. eluaastast.

Artikkel ilmus Eesti suurima reisiajakirja TRAVELLER 2018/2019. aasta sügistalvises numbris.

Kommentaarid: