Puhkusereisijatel üks mure vähem ehk spetsiaalsed Tallinna-Helsingi lennupiletid reisipaketi ostjale

28.12.2012
Anu Vane

Edastame hea uudise Aurinkomatkatelt – nimelt on Eesti reisijatel, kes on ostnud Helsingist algava reisipaketi, nüüd uus ja muretum viis reisile jõudmiseks. Saadaval on Finnairi erihinnaga lennupiletid liinil Tallinn-Helsingi, mida saab müüa koos Soomest algava puhkusereisi paketiga (tingimusel, et selles sisalduvat lendu opereerib samuti Finnair).

Foto: Finnair

Spetsiaalse ühenduslennupileti hind on eriti soodne just ühe suuna lennuks.

Erihinnaga lennupiletiga kaasnevad soodustused:

  • Lennu hilinemise korral võtab Finnair kogu vastutuse. Näiteks kui Tallinn-Helsingi lend hilineb või jääb sootuks ära ja klient jääb Helsingist algavast puhkuselennust maha, suunab Finnair reisija ümber järgmisele sihtkohta suunduvale lennule.
  • Kui näiteks tšarterlennu lennuaega muudetakse (ja seda ikka juhtub), on lubatud Tallinn-Helsingi või Helsingi-Tallinn marsruudil lendu tasuta muuta.
  • Pagas ja reisija registreeritakse Tallinnast lõppsihtkohta, Helsingis saab turvatsoonist väljumata uude väravasse minna.

Erihinna tingimused:

  • Erihinnaga lennupileteid saab osta ainult klient, kel on juba olemas Aurinkomatkate puhkuselend, mida opereerib Finnair. Puhkusereis võib teatud tingimustel olla ka mõnelt teiselt Soome reisikorraldajalt, kuid lend sihtkohta peab igal juhul toimuma Finnairiga.
  • Kui kliendile on müüdud mõne teise lennufirma (või laevafirma) pilet või on kasutatud mõnd muud hinda (mis võib olla ka erihinnast soodsam), siis Finnair vastutust ei võta ning kõik muudatused on kliendi enda riisikol. Selliste riskide vastu saab ennast kaitsta reisitõrkekindlustusega.
  • Kahe lennu minimaalne vahe Helsingis peab olema vähemalt 1 tund ja 15 minutit, maksimaalselt 23 tundi ja 59 minutit.

Lisainfot lennuvõimaluste ja puhkusereiside kohta saad 24 h meie reisikonsultantidelt telefonil 6 266 266 või estravel@estravel.ee.

Kommentaarid:

  1. anne

    Kena. Kahjuks ei jõua Tallinnast mitte kuidagi Vantaalt väljuvatele varahommikustele lendudele, ikka peab öö Helsingis olema.

  2. Katrin

    Väga vahva pakkumine. kahju et selle alles nüüd avastasin :(