Reisikaubad.ee sai turvalise ostukoha usaldusmärgise

12.09.2018

Estraveli e-pood reisikaubad.ee lisati septembris Eesti E-kaubanduse Liidu usaldusmärgisega tunnustatud e-poodide nimekirja.

Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät selgitas, et „Turvalise Ostukoha“ usaldusmärgis annab e-poodidele võimaluse eristuda konkurentidest ning tarbijate jaoks annab märgis kindluse, et tegemist on turvalise ostukeskkonnaga. „Usaldusmärgiga veebipoed on Eesti E-kaubanduse Liidu poolt kontrollitud, usaldusväärsed ja vastavad märgise saamiseks esitatud tingimustele. Eelkõige peame „Turvalise ostukoha“ märgiste andmisel silmas tarbijaõiguste, tehingu tegemise ja tehingust taganemise, garantii ja tarne korrektset tagamist,“ täpsustas Väät.

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz sõnas, et Estraveli reisikaupade e-poes on tuhandeid reisimisega seotud tooteid, alustades kosmeetikast ja lõpetades elektroonikaga, aga kõige enam ostetakse kohvreid. „Kohvrite online-müügi osakaal on viimastel aastatel oluliselt kasvanud ja seda kinnitab ka meie kevadel avatud e-poe müügistatistika. Koostöös kohvrite maaletoojaga Gasell on kohvritele e-poes ka pidevalt hinnasoodustused,“ lisas Ilisson-Cruz.

Eestis on hinnanguliselt üle 2000 e-poe, millest 95 vastavad „Turvalise ostukoha“ tingimustele. „Turvalise ostukoha“ usaldusmärgis ja e-poodide nimekiri on leitav SIIT.

Estravel on Balti riikide suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, mis sai sel aastal 30-aastaseks. Ettevõttel on 16 esindust, mis tegutsevad kuues erinevas riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Estravel põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil ja ettevõttes töötab kokku üle 220 inimese. 2017. aastal oli Estraveli kontserni müügimaht üle 90 miljoni euro.

Lisainfo:
Airi Ilisson-Cruz
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee
www.estravel.ee