Reportaaž Eesti esimeselt taevaselt õhtusöögilt

09.06.2011
Helena Parmask

Eelmisel nädalal korraldasime Facebookis retseptikonkursi «Toiduga taevasse», kus peaauhinnaks oli eksklusiivne Dinner in the Sky® peakokaga õhtusöök. Rahvahääletusest väljus võitjana Marju Randmer, kes kirjutab järgmist.

Dinner in the Sky„Nagu üks Facebooki kommentaar ütles: “Ah et mõni pääseb ainult korraks taevasse,” nii ka oli. Et tegemist oli sisuliselt vaid ühe 80-minutilise õhtusöögiga, tõsi, küll väga erilistes tingimustes, tähendas see õhtusöök tegelikult elamusi tervelt 2 nädalaks.

Esiteks hakkas kõik pihta juba 31. mail, kui saatsin Estraveli võistlusele oma suupiste retsepti ja foto (allolev foto… muide, kui see tuleb tuttav ette, on sul õigus mind kohates mulle õla peale patsutada ja üks koogiviil välja nõuda).  Kui selgus, et mind valiti 3 finalisti sekka, hakkas miski juba vaikselt närve kõditama.

Hääletamiseks oli aega 3 päeva (oh kui pikk aeg see oli) ja selle ajaga meenus mulle liigagi hästi, kuidas gümnaasiumis eksamiteks ettevalmistuti ja siis klassiruumi ukse taga, kõhus keeramas, oma aega oodati. Niisiis küpsemine omas mahlas – tehtud!”

Loe edasi Marju toidublogist »
Muide, leiad sealt ka uskumatult ilusa pildiseeria!

Kui Sind hea toit ja põnevad retseptid huvitavad, siis siit leiad ka valiku konkursil osalenud eelroogade retsepte.

Kommentaarid: