28. septembril toimub Tallinnas restoranimaailma suurüritus SAUCE 2015 ehk Vaated restoraniäri edulugudele. Estraveli klientidel on unikaalne võimalus osaleda Eestis esimest korda toimuval maailmatasemel gastronoomia tippsündmusel.
Gastronoomia on muutumas üha radikaalsemaks ja elitaarsemaks. SAUCE 2015 on uus ingliskeelne üritus, mis pakub inspireerivaid teadmisi restoraniäri parimatelt asjatundjatelt muutmaks seda kättesaadavaks paljudele tegijatele gastronoomia maailmas.
Ürituse teemadena käsitletakse restoranimaailma uusi mõtteid ja ideid. Millised on uued suunad ja võimalused restoranisäris?
Estraveli klientidele on SAUCE 2015 pileteid 2 ühe hinnaga, s.o 312 eurot.
Pakkumine kehtib maikuu lõpuni.
Üritusel osalemise on juba kinnitanud järgmised oma ala tipptegijad:
MASSIMO BOTTURA OSTERIA FRANCESCANA
#3 Worlds best restaurants 2014
TONI TOIVANEN NOMA
#1 Worlds best restaurants 2014
MAGNUS NILSSON FÄVIKEN
#The biggest rising star in the industry
ERIC NISSEN JOHANSSEN
Mr. French The bar of the year 2014
Cuckoos Nest The best hotel bar 2014
Le Pain Frances The best restaurant design 2014
Loe ürituse kohta lisa siit: http://sauce2015.com/
Lisainformatsiooni saamiseks ja piletite tellimiseks helista telefonil 6 266 216 või saada e-kiri aadressile conference@estravel.ee.
Teemad