Samui Jazz Music Festival

13.08.2010
Anu Vane

Nagu te kindlasti olete juba aru saanud, siis me nopime siia blokki huvitavaid üritusi siit-sealt maailmast. Seekord tutvustame ühte superlahedat pidu kaugel Taimaal, talvise päikeseparadiisina tuntud Koh Samui saarel.

Nimelt on Koh Samui 24. -30. septembrini jazzmuusikute ja -muusika armastajate päralt. Toimub selleaastane Samui Jazz Music Festival.

Esinejate nimekiri on pikk ja kirju ning kaasa teevad nii kohalikud kui ka rahvusvahelised muusikud. Isu tekitamiseks tasub ära mainida järgnevad nimed: Alexander Beets, Warren Byrd, Saskia Laroo, Jeroen van Vliet ja Peter Beets.

Kokku on festivalil 11 lava ning nendel toimub kokku 42 kontserti! Eriti tore antud festivali juures on see, et piletit ostma ei pea. Ainult Koh Samuile kohale minema. ;) Kõik kontserdid on aga osalejatele tasuta!

Kuigi põhiliselt hakkavad eestimaalased India ookeani poole rändama detsembris, siis nutikad teavad juba ammu, et hooajaväliselt on hinnad vaata et poole soodsamad. Nii et mine sa tea, kui palju rändureid septembris sinna poole teel on!

Kui soovid festivali kohta rohkem infot, siis siit leiad nende kodulehe.

Koh Samui saare kohta saab rohkem lugeda Estravellerist!

Kommentaarid: