SASi lojaalsusprogramm ettevõtetele

15.12.2021
Estravel

Lennukompanii SAS on uuendanud oma äriklientidele mõeldud lojaalsusprogrammi – enam ei toimu punktide kogumist ega arvestamist, vaid kehtivad koheselt soodustused lennupiletite hindadest.

Liitumine on tasuta ja soodustuse suurus sõltub reisimahtudest – mida rohkem reisid, seda suuremat soodustust saad.

Soodustus netohinnast SAS Go SAS Plus / SAS Business
SAS for Business Member 1% 2%
SAS for Business Select 2% 6%

Seda, millisel tasemel ettevõte asub, saab näha logides sisse SAS Corporate portaali.

Jätkusuutlik reisimine

Lisaks soodustustele annab liitumine SAS for Business programmiga võimaluse kohe neutraliseerida ka oma ettevõtte reisimisega seotud süsinikujalajälge. Kui vähemalt 5% ettevõtte lendude kütusekulust on biokütus, siis väljastab SAS teile vajalikku statistikat ja tunnistuse, mis kinnitab CO2 emissiooni heastamist.
Jätkusuutliku reisimise kohta saab täpsemat infot SASi kodulehelt.

Kuidas liituda?

Programmiga liitumine on lihtne – tuleb täita ankeet ja nõustuda kasutustingimustega SASi kodulehel. Peale registreerimist saadetakse teile e-mailile ettevõtte kood, mida iga kord broneerimisel kasutada.

Ettevõtte statistikasse lähevad ka need reisid, mis on broneeritud läbi Estraveli – selleks on meil vaja teada teile registreerimisel antud ettevõtte koodi (CMP code) ja hinnakoodi.

Kui olete liitunud SAS for Business programmiga, siis teavitage sellest Estraveli kliendisuhete osakonda e-maili aadressil ariklientuur@estravel.ee.

 

Kommentaarid: