Soodustused ärireisijatele LOT-i lendudel

17.09.2019
estravel
  1. augustist võttis LOT Polish Airlines üle kommertsvastutuse Nordica poolt opereeritud Tallinna–Stockholmi ja Tallinna–Brüsseli lennuliinidel.

Lisaks on Poola lennufirmal igal päeval kuni 4 lendu Varssavisse ja sealtkaudu ühendused enam kui 80 sihtkohta Poolas, Euroopas, Aasias ja Põhja-Ameerikas. Sealjuures on lennuplaan ärireisijale mugav, võimaldades olulisematesse Euroopa linnadesse kohale jõuda hommikul ning alustada kojulendu peale tööpäeva lõppu.

Hetkel pakume kõigile Estraveli korporatiivklientidele soodushindu LOT-i lendudel. Seda nii otseühendustel Stockholmi ja Brüsselisse kui ka mujale Euroopasse ümberistumisega Varssavis. Soodustused ulatuvad Äri- ja Premium Economy klassides kuni 15%-ni pileti baashinnast, turistiklassis varieerub hinnaalandus 0–10% vahel, sõltuvalt broneerimisklasist. Juhime tähelepanu, et tegu on lennufirma poolt küll tähtajatu, ent siiski ajutise pakkumisega.

Soovitame ettevõtetele lituda LOT-i ärikliendiprogrammiga, mida saab teha siin.

Tulevikus muudetakse soodustused ettevõttepõhiseks vastavalt reaalsetele lennumahtudele. Ning ärikliendiprogrammis registreerumine on vajalik hinnaalanduste jätkuvaks kasutamiseks.

Kommentaarid: