Stopover Finland – Finnari vahepeatus Helsingis

16.05.2016
Estravel

Euroopa ja Aasia vahel reisides saab Helsingist jätkulennule suundudes lihtsasti planeerida ja broneerida vahepeatuse Soomes.

Finnair pakub kiiremat ja lihtsamat võimalust Soomes vahepeatuse planeerimiseks ja ühe reisi ajal kahe sihtkoha avastamiseks. Nüüd saab Helsingisse suunduva või sealt väljuva jätkulennu korral vahepeatuse broneerida. Finnairi kliendil on võimalus valida Soomes erinevate tegevuste ja ringreiside vahel tänu projektile Stopover Finland, mille eestvedajaks on Visit Finland ja mida viiakse läbi koostöös ettevõttega Primera Holidays.

Helsingi lennujaamast kõigest pooletunnise reisi kaugusel asub Soome pealinn Helsingi, kus saab vahepeatuse ajal nautida lõõgastavat keskkonda ja mereäärset atmosfääri, disainipiirkonda, hubaseid kohvikuid ning ainulaadseid restorane ja hotelle. Puutumata loodus on Soomes alati käeulatuses, mistõttu saab teha päevakruiisi Soome saarestikus või külastada mõnda Soome rahvusparki. Saab kogeda midagi tõeliselt unustamatut, näiteks suunduda Soome põhjaossa ja avastada Soome Lapimaa müstilist maastikku, saate tänu uuele algatusele planeerida ka pikemaid reise.

Lisateavet projekti Stopover Finland kohta leiab Visit Finlandi veebisaidilt.

Kommentaarid: