SunExpress käivitab aprillis otselennud Tallinnast Antalyasse

14.02.2022
Estravel

SunExpress avab 2022. aasta suvehooajaks otselennuliini Tallinnast Antalyasse. Regulaarlennud Türgi ühte populaarseimasse kuurortlinna algavad juba aprillis ja hakkavad toimuma kuni seitse korda nädalas.

Tallinna Lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe sõnul on Antalya üks paketireisijate lemmiksihtkohti: „Antalya on läbi aegade üks populaarsemaid sihtkohti, kuhu minnakse Eestist päikesepuhkust nautima. See on selline kant, kus leiavad endale sobiva kuurortlinna vaiksest perepuhkusest, kultuuriatraktsioonidest, kui ööelust lugupidavad reisijad. SunExpressi uus regulaarlennu liin pakubki hea võimaluse just omapäi reisijatele, sest lennupileteid saab osta lennufirma veebilehelt või oma reisibüroo vahendusel,“ sõnas Pärgmäe.

SunExpress alustab otselendudega Tallinnast Antalyasse 2. aprillil 2022.

Lennud toimuvad mugavate Boeing 737 tüüpi lennukitega. Vaata lennupileteid Estraveli lennupiletite e-poest või küsi lisainfot Estraveli reisikonsultandilt. 2022. aasta juunis näiteks on edasi-tagasi lennupiletite hinnad alates 360 eurost sisaldades ka 20 kg äraantavat pagasit.

SunExpress on Türgi-Saksa lennufirma, mis asutati 1989. aasta oktoobris Turkish Airlinesi ja Lufthansa ühisettevõttena. Lennufirma opereerib regulaar- ja tellimuslende 90 sihtkohas ja 30 riigis Euroopas ning Põhja-Aafrikas, Vahemere, Musta merel ja Punase mere kuurortides.

Allikas: Tallinna Lennujaam

 

Kommentaarid: