Tallinna lennujaama suvises lennuplaanis on 47 otselennu sihtkohta

17.04.2023
Estravel

26. märtsil läks lennundusmaailm üle suvisele lennugraafikule ja nii ka Tallinna lennujaam, kust saab sel hooajal otse lennata 47 sihtkohta. Suvehooaeg on siinsele regioonile iseloomulikult tihedam kui talvine hooaeg.

Air Baltic avab sel suvel Tallinnast lennud nelja uude sihtkohta, milleks on Horvaatia sadamalinnad Dubrovnik ja Split ning otselennuga saab avastada Kreeka saartest Kreetat ja Rhodost. Uuesti on lennugraafikus Nice. Aegean taasavab otseliini Ateenasse ja SunExpress Antalyasse. SAS alustab augustis lende Oslosse. Paljud liinid saavad juurde sagedusi: Swiss lisab lende Zürichisse ja Lufthansa Münchenisse. Air Baltic lisab sagedusi Pariisi, Londoni, Berliini, Malaga ja Nice’i liinidel. SAS lisab lende Stockholmi ja Kopenhaagenisse. Põnevamad pakettreiside sihtkohad on Madeira ja Faro Portugalis ja Tivat imelises Montenegros.
Tallinna Lennujaam AS-i juhatuse liikme Eero Pärgmäe sõnul on reisijate huvi suvehooaja lendude vastu suur juba nüüd. „Hoolimata majanduse keerukast olukorrast on huvi puhkusereiside järgi endiselt väga kõrge. Suvine lennuplaan on nüüd kõikjal maailmas paigas ja kuna lennufirmadel pole võimalust kiirelt meeskondi juurde värvata ja koolitada ning uusi lennukeid osta, siis tuleb arvestada, et nõudluse kasvades tõusevad ka hinnad. Seepärast soovitame piletid varakult ette osta – tõsi nii soodsalt, kui vahetult pärast koroonat sai lennata pole enam võimalik,“ rääkis Pärgmäe.

„Suvise lennugraafiku lendudele on piletid müügis juba mõnda aega, aga kohe 26. märtsist pole kõik 45 sihtkohta kohe veel saadaval – uued sihtkohad ja lisasagedused lisanduvad järk-järgult lähikuudel. Esimene lisanduv otselennusihtkoht on 28. märtsil SunExpressi poolt avatav Antalya, kuhu saab lennata neli korda nädalas ja kus on aprillis juba üle 20 kraadi sooja ja palju päikest, mis on meie jaoks täitsa mõnus suveilm,“ rõõmustas Pärgmäe.

Pärgmäe tuletas ka meelde, et reisi viperusteta kulgemise tagab hea ettevalmistus. „Enne reisi jälgige reisidokumentidele esitatavad nõudeid, tulge lennujaama kaks tundi enne lennu väljumiseaga, et jõuaksite rahulikult ja kiirustamata oma lennule. Enne lennujaama jõudmist tuleks läbi lugeda ka käsipagasi pakkimise nõuded, mis teeb julgestuse läbimise oluliselt kiiremaks ja stressivabamaks,“ lisas Pärgmäe.

Kõiki Tallinna lennujaama sihtkohti, lennufirmasid ja -aegasid näeb siit

Allikas: Tallinna Lennujaam

Osta lennupiletid turvaliselt Estraveli lennupiletite e-poest.

Leia meelepärane reisipakkumine Estraveli pakettreiside otsingust.

 

Kommentaarid: