Talvehooaja reisisihtkohtade TOP 10

22.06.2017

Baltimaade suurima lennuagentuuri, hotelliagentuuri ja reisibüroo Estraveli statistika näitab, et kõige rohkem Eesti inimesi sõidab eesoleval talvehooajal puhkama Egiptusesse, Kanaari saartele ja Taisse.

Talvehooaja puhkusereiside populaarsemate sihtkohtade edetabel:
1) Egiptus
2) Kanaari saared
3) Tai
4) Kreeka
5) USA
6) Araabia Ühendemiraadid
7) Indoneesia
8) Soome
9) Küpros
10) Portugal

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz toob välja peamised trendid võrreldes eelmise aasta sama ajaperioodiga:

1. Egiptuse ja Iisraeli puhkusereiside populaarsus on taas tõusnud. Lisaks Hurghadale on reisikorraldajate valikus tagasi Sharm el Sheikh Egiptuses ning Eilat ja Surnumere piirkond Iisraelis.

2. Kanaari saared on üheks populaarsemaks talvehooaja sihtkohaks juba mitme viimase aasta jooksul. Eesti reisijad külastavad seitsmest Kanaari saarest peamiselt Tenerifet, Lanzarotet, Fuerteventurat ja Gran Canariat.

3. Kasvanud on Kagu-Aasia riikides talvepuhkust veetvate eestlaste arv. Populaarsemad sihtkohad on Tai ja Indoneesias asuva Bali saar, aga ka India, Vietnami ja Sri Lanka. Sel aastal on esimest korda võimalus Tallinnast algava ringreisi käigus külastada nii Sri Lankat kui Maldiive, mis asuvad teineteisest vaid pooleteise tunnise lennusõidu kaugusel.

Varajane tellija ostab talveperioodi pakettreisi keskmiselt 7 kuud ette. Lennupileteid ostetakse keskmiselt 3-6 kuud enne reisi toimumist. Reisimise kõrghooaegadeks, nagu koolivaheajad, jõulud ja aastavahetus, tuleks reis veel pikemalt ette ära broneerida, et saada parim valik ja soodsamad hinnad.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim reisiagentuur, mis on turismiturul tegutsenud juba 1988. aastast alates. Ettevõte kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile. Estraveli suurim müügigrupp on lennupiletid, mis moodustab 55% kogumüügist. Teisel kohal on hotellimajutuse müük ja kolmandal reisipakettide ning kruiiside müük.

Lisainfo:
Airi Ilisson-Cruz
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 503 0329
Email: airi@estravel.ee