Teiega koos: ärireiside hooaja avaüritusest

18.10.2016
Minna Jõgeda, Estravel

Septembri eelviimasel päeval oli meil au võõrustada koos lennufirmaga LOT Polish Airlines restoranis Korsten, Armastus ja Hea Toit teid, Estraveli head ärikliendid!

Algselt väikesele seltskonnale planeeritud sündmus kujunes ootamatult ülipopulaarseks ning 30 inimese asemel avaldas soovi meie 200 head koostööpartnerit. Siinkohal peab mainima, et restoran ise nii palju külalisi ei mahuta. Suuremat sorti peo korraldamiseks tuleb läbirääkimisi pidada Kultuurikatlaga, kuna restoran on ümbritsetud nende saalidega. Aga nii nagu katsetasime, on selline koostöö ja ruumide laiendamine igati teretulnud ning usume, et ka teie saate seda võimalust kasutada!

Sündmusel pidas avakõne Estraveli tegevjuht Anne Samlik. Tervitustega astusid üles ka LOT Polish Airlines esindaja Leela Lilleorg ja restorani poola rahvusest peakokk Karol Pawlik. Reisijuttude taustaks kuulasime mõnusaid jazzi lugusid akordionisti ja saksofonisti esitluses.

Oleme õnnelikud, et olete meiega!

PS! Suurte ja väiksemate pidude korraldamisel aitab lahkesti meie konverentsi-, incentive- ja rühmareiside osakond aadressil siseturism@estravel.ee.

Kommentaarid: