Tere tulemast maailma lühimale Airbus A380 lennule!

22.10.2021
Estravel

Novembrist saad Singapore Airlinesi superjumboga lennata vähem kui 60 minutiga Singapurist Kuala Lumpurisse. Parimad lennuvõimalused leiad loomulikult Estraveli lennupiletite e-poest.

Kui oleme harjunud, et tavaline Airbus A380 lend võib kesta 8-15 tundi (kusjuures rekordiliselt pikk A380 lend oli õhus koguni üle 18 tunni marsruudil DresdenSydney), siis kõlab väga huvitavalt uudis, et varsti avaneb võimalus lennata A380 pardal ühest punktist teise vähem kui 60 minutiga.

4. novembrist vähemalt detsembri alguseni toob Singapore Airlines oma lipulaeva Airbus A380 koos luksuslike esimese klassi kaheinimesevoodiga sviitidega Singapuri ja Malaisia pealinna Kuala Lumpuri vahelisele liinile. Muideks lennupiletid on juba müügis (artikli kirjutamise hetkel ca 120 eurot).

soodsad singapore airlines lennupiletid

Soodsad lennupiletid Estraveli lennupiletite e-poes

 

Teadupoolest tuleb praegusel ajal põnevate marsruutidega odavaid lennupileteid jahtides arvestada ka võimalike reisipiirangutega näiteks vaktsineerimisnõude või COVID-19 PCR-testidega. Seepärast soovitame reisiplaanid teha sellise reisibürooga, kelle reisikonsultandid on alati kursis maailmas toimuvate muutustega ning annavad parimat nõu reisi õnnestumiseks. Estraveli klientidele kehtib 24/7 tasuta reisiabi ka siis kui viibid teisel pool maakera.

Mida oodata maailma lühimalt A380 lennult?

Kui enamikel A380 lendudel on piisavalt aega vähemalt üheks kolmekäiguliseks eineks ja täispikaks filmielamuseks, siis Singapur – Kuala Lumpur lennul jõuad vaevu vaadata ühe osa oma lemmikseriaalist. 60 minuti jooksul saad siiski põgusa eelvaate superjumbo-kogemusest.

Kuigi lennuplaanis on märgitud lennu kestuseks 1 tund, siis kahtlustame, et tegelik lennuaeg võib olla isegi veel lühem ning reisijate lennukile peale ja maha astumine võtab kokku sama palju aega kui lend ise.

Sellegipoolest on tegemist väikese kuid tähelepanuväärse sündmusega lennundusajaloos ning kindlasti põneva alternatiiviga nn tavalennule.

Loe ka neid lugusid:

Malaisia ja Kuala Lumpur
Malaisia: džunglid kõrghoonete varjus

 

Kommentaarid: