Tere tulemast Virgin Voyages kruiisidele!

09.03.2023
Estravel

Esimesed suudlused, esimene armastus, esimesed kontserdielamused – neil kõigil on meie südames eriline koht. Samas iga asja jaoks on kunagi esimene kord, sealhulgas kruiisipuhkuseks avamerel.

Kui sa pole kunagi varem kruiisil käinud, siis seda tasub kindlasti oma järgmise puhkuse planeerimisel kaaluda. Kruiisimisel on tavapuhkuse ees mitmeid eeliseid alates kohvrite pakkimise ja planeerimise lihtsusest kuni üldise kuluefektiivsuseni. Kes ei tahaks luksuslikku reisikogemust märkimisväärse kokkuhoiuga?

Virgin Voyages kruiiside hinnas sisaldub einestamine ca 20 söögikohas ja mitmed teised hüved, millest kirjutame lähemalt allpool.

Võrreldes ise korraldatud linnast-linna ringreisiga ei pea sa muretsema erinevate põnevate sihtkohtade vahel liikudes, kas leiad mõistlikus hinnaklassis ja hea hotellitoa. Samuti ei pea pidevalt kohvreid kokku ja lahti pakkima. Kajutid on ruumikad ja erinevas hinnaklassis ning ka pardal pakutav toit on saanud rahvusvahelise tunnustuse.

Näiteks kruiisilaevade arvustuste leht Cruise Critic andis Virgin Voyages kruiisidele auhinna kategoorias Best Dining 2022 ja kommenteeris seda nii: “Virgini söögiprogramm on sama eklektiline ja trendikas kui Virgin Voyages ise – alates köögiviljarestoranist Razzle Dazzle kuni esimese avamere Korea BBQ restoranini Gunbae. Lisaks jäävad silma Mexico Cityst inspireeritud Pink Agave, eksperimentaalne The Test Kitchen ja ka toidusaal The Galley, kus saad saad võtta toidukarbi või tellida maitsvat ramenit.”

Richard Bransoni trendika kruiisifirma Virgin Voyages laevadel on mitu asja teistmoodi:

  • laevale lubatakse alates 18-aastaseid reisijaid, reisijate keskmine vanus on umbes 36-45 aastat
  • restoranide ja baaride valik on laiem kui muudel analoogsetel laevadel
  • valdav osa reisijatest on britid ja lääne-eurooplased
  • laevad on uhiuued, nende keskmine vanus on umbes 1 aasta
  • hinnas on juba nii wifi kui ka jootrahad ja rühmatreeningud

Plaanid oma esimest Virgin Voyages kruiisi? Meil on sulle mõned näpunäited

Esimest korda kruiisipuhkust planeerides võiks olla kasulik mõelda, millist osa maailmast sa sooviksid näha. Kui oled alati tahtnud tutvuda Lõuna-Euroopa sadamalinnadega, kuid neid on liiga palju, mida kindlasti oma silmaga näha tahad, siis võib Virgini kruiis olla ideaalne võimalus mitme riigi ja kultuuriga tutvumiseks ühel sujuval marsruudil. Virgin Voyages seilab läbi Vahemere, Aadria mere ja Egeuse mere. Marsruudid on koondatud lihtsateks kuni 10-öisteks reisideks, mis annab võimaluse nautida näiteks hilisõhtust Dubrovniku sadamast väljumist, ööelu Ibizal ja palju muud… Kes soovib lühema kestusega reisi, saab valida ka näiteks 4-öise kruiisi.

Kui oled otsustanud, millisel merel soovid kruiisipuhkust nautida, siis võta lihtsalt kaasa vajalikud reisidokumendid. Mis puudutab kohvri pakkimist, siis kaasa võiks võtta julge õhtusöögiriietuse, tantsukingad ja miks mitte ka trenniriided, et võtta osa paljudest rühmatreeningutest pardal. Koju võid jätta näiteks fööni, sest see on igas kajutis juba olemas.

Parima reisikogemuse saamiseks saad Estraveli iseteeninduskanalites broneerida ka lennupiletid ja miks mitte ka majutuse enne ja/või pärast kruiisipuhkust. Soovi korral saab sind selle kõigega aidata ka Estraveli reisikonsultant.

Vähem stressi, rohkem naudingut

Igasugusele reisimisvormile on omane sellega kaasaskäiv ärevus. Sama võib öelda ka iga uue elukogemuse kohta üleüldiselt, mida Virgin Voyages kruiis paljude jaoks ka on. Siin on see koht, kus saame veidi reisiärevust maha keerata, sest kruiisidel hoolitsetakse selle eest, et sa ei peaks kunagi muretsema selle pärast, kus järgmisel korral einestada või mida pärast sadamatesse jõudmist teha.

Nagu eelpool vihjasime, ei ole laevas tavapäraseid buffet-tüüpi megarestorane, küll aga on Virgini laevadel umbes 20 või enam erineva menüüga söögikohta, baari ja lounge’i, alates koreapärasest grillrestoranist kuni klassikalise ja elegantse liharestoranini. Kruiisilaeva sadamas veedetud aja veetmiseks koostab meeskond läbimõeldud nimekirja kaldaekskursioonidest ja tegevustest, tehes koostööd kohalike elanikega igas sihtkohas, et luua meeldejäävaid kogemusi. Olenemata sellest, kas oled ajaloohuviline või soovid lihtsalt kulgeda, pakutakse erinevaid soovitusi vaba aja veetmiseks: näiteks Napoleoni invasiooniteemaline jalgsimatk Korsikal või päev ühes Gran Canaria privaatses rannaklubis. Õhtusel ja öisel ajal on laeva pardal temaatilised peod, meelelahutuslik showprogramm ning avatud on ka karaoketoad.

Kellele Virgin Voyages kruiisid sobivad?

Virgin Voyages on sulle ja su kaaslasele sobiv valik, kui oled vähemalt 18-aastane (kruiisifirma vanusepiirang), parajalt avatud meelega ning sulle meeldib pidutseda ja avastada ühe reisi jooksul mitut sihtkohta. Laevad on uued, modernsed, butiikhotelli tüüpi ja mahutavad umbes 2770 reisijat ja 1550 meeskonnaliiget. Kajutite kategooriad on alates sisekajutitest kuni Mega Rockstar sviitideni välja. Kodusadamaks USAs on Miami, Vahemere kodusadam asub suvisel hooajal Barcelonas.

Õhustik laevas on pigem mitteformaalne ning kruiisi hinnas sisaldub kogu toitlustus laevas, jootrahad, wifi laevas, meelelahutus, fitness koos rühmatreeningutega ja mõningate eranditega alkoholivabad joogid. Muid jooke saab osta juurde vastavalt joogikaartidele. Tasub tähele panna, et vahel saab mõne kampaania käigus tasuta sadades dollarites baarikrediiti kajuti kohta või ka soodustust kruiisi hinnast. Hoia silm peal meie eripakkumistel!

Kommentaarid: