Touresti raames saab nädalase päikesereisi alla 250 euroga

06.02.2020

Tänavuse Touresti raames müüb Eesti suurim ja vanim reisibüroo Estravel suures valikus reiside eripakkumisi: tuhandete soodsate reisimisvõimaluste hulgas leidub ülisoodsaid päikesereise, lennupileteid üle maailma, hea hinnaga kruiise ja eksklusiivreise maailma eri piirkondadesse.

“Homsest pühapäevani leiab sobiliku reisipakkumise iga huviline ja seda tavapärasest tunduvalt soodsamalt,” märkis Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson. “Ka sel aastal müüb Estravel eriti magusaid reisipakkumisi ehk messimaasikaid, mille hinnad algavad 345 eurost. Oleme välja valinud väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega 7-öised pakettreisid Hurghadas, Korful ja Costa Dauradas. Messimaasikate hulgast leiab ka Florida pakettreisi koos Lääne-Kariibi kruiisiga, mille saab soetada tavahinnast lausa 200 € soodsamalt. NB! Kõik messipakkumised on müügil mitte ainult Tourestil kohapeal, vaid ka kõigis Estraveli online-kanalites ja büroodes üle Eesti,” lisas Ilisson.

Estraveli messipakkumiste valikus on nädalased reisipaketid Kreeka saartele nagu Kreeta ja Kefalloniá, samuti reisid Bulgaariasse, Türki ja Gruusiasse. Päikesereiside hinnad algavad 249 eurost. Estraveli uue pakettreiside brändi Bonatours valikust leiab mitmeid eksootilisi ja põnevaid sihtkohti nagu näiteks Lõuna-Aafrika Vabariik, Mauritius, Bali, Kariibid, Odessa, Nizza ja Malaga. Bonatoursi pakettreiside hinnad algavad 629 eurost.

Ilisson sõnas, et Bonatoursi pakettreisid sobivad reisijatele, kes hindavad hoolikalt valitud sihtkohti, head hotelli soodsa paketihinnaga ja mugavaid lende Turkish Airlinesi, Finnairi või airBalticuga: “Paketid sobivad eelkõige kogenud reisijale, kes ei vaja rühmajuhi teenust ega igapäevast programmi.”

Lennupiletite hinnad algavad 69 eurost (edasi-tagasi), kruiisid Kariibidel ja Vahemerel alates 840 eurost, soodushinnaga laevapiletid 10 eurost ja aastane reisikindlustus 80 eurost.

Ilissoni sõnul näitab Estraveli statistika soojamaareiside müügis võrreldes mulluse aastaga keskmiselt viieprotsendilist tõusutrendi: “Pakettreis on väga mugav viis reisimiseks, neid leiab sisuliselt igale hinnatasemele ja sihtkohtade valik on lai. Lisaks senistele reisimisvõimalustele sai Estravelist detsembris Soome suurima ja vanima reisikorraldaja Aurinkomatkat Oy ametlik ainuesindaja Eestis, mis tähendab Eesti reisijale senisest veelgi oluliselt suuremat puhkusereiside valikut.”

Touresti erihinnad kehtivad ka Estraveli reisikaupade poes reisikaubad.ee, kus on kõik Echolac ja Conwood kohvrid –30%.

Ostes perioodil 03.–16.02.2020 Estravelist ja täites ära loosivormi veebilehel estravel.ee/reisiraha-tagasi, on võimalik ostu eest kuni 500 € tagasi võita!

Estravel pakub reisi ostmise võimalust ka järelmaksuga. Vastupidiselt levinud arvamusele ei ole järelmaksu taotlus seotud ühegi konkreetse ostuga, st reisi ei pea välja valima, enne kui järelmaksu taotlema hakata. Loe lähemalt siit.

VAATA KÕIKI PAKKUMISI: estravel.ee/tourest
SIRVI MESSIKATALOOGI SIIN.

Estravel AS on Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, millel on tütarfirmad kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Ettevõte põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil ning kõige rohkem töötajaid on Eestis (150 inimest ehk 64% kogu personalist).