Turkish Airlines hakkab märtsis lendama Austraaliasse

21.02.2024
Estravel

Türgi riiklik lennufirma Turkish Airlines kinnitas, et käivitab oma esimesed lennud Istanbulist Austraaliasse.

Esialgu hakatakse osutama teenust kolm korda nädalas Singapuri kaudu Boeing 787 Dreamlineriga. Lennufirma plaanib aja jooksul lennugraafiku muuta igapäevaseks ning uute lennukite tarnimisel hakata lendama ka otse Istanbuli ja Melbourne’i vahel.

Turkish Airlines lendab juba praegu enamustesse riikidesse ning sellest saab ainus Euroopa lennufirma, mis lendab Melbourne’i lennujaama, teenindades uhkusega Austraalia suurimat linna.

Melbourne’i lennujaama lennundusülem Jim Parashos ütles, et Turkish Airlinesi saabumine tagab austraallastele lihtsa ühenduse nii Türki kui ka sealt edasi teistesse sihtkohtadesse.

“Istanbul on ainuke linn, mis paikneb kahel mandril ja on alati olnud oluline kaubanduspunkt ning ka üks tähtsamaid transiidisõlmi maailmas,” ütles ta.

“Meil on hea meel tervitada Turkish Airlinesi Melbourne’is mitte ainult selle ülemaailmselt tunnustatud külalislahkuse, vaid ka uute võimaluste tõttu, mida see reisijatele pakub. Türgi on juba praegu populaarne puhkusesihtkoht, kuid loodame, et need uued lennud julgustavad rohkem austraallasi uurima riigi pakutavat ning lisaks meelitama samal ajal rohkem turiste külastama ka meie maailmaosa.”

Esimene lend Istanbulist Melbourne’i peaks toimuma reedel, 15. märtsil.

Allikas: melbourneairport.com.au

 

Kommentaarid: