Ülim luksus: Pezula loss Lõuna-Aafrika Vabariigis

19.08.2010
Anu Vane

Seekordne piilumine ülima luksuse maailma viib meid Aafrika ja kogu maailma ühte kõige ekslusiivsemasse sihtpunkti. Selleks on Aafrika kauneimaks rannaks valitud Noetzie Beachil asuv Pezula Privat Castle Hotel.

Lõuna-Aafrika Vabariigis asuvas eraldatud Noetzie rannal rohelusse mattuv kompleks on ehitatud vastu kõrget kaljuseina ning külalistele on avatud pääs otse mere äärde.

Hotelli juurde kuuluvad kolm ehitist: peahoone ehk Main Castle, kaljunukil asetsev eraldiseisev Cliff Castle ning superromantiline Honeymoon Castle. Kõik kolm pakuvad täielikku privaatsust ja eraldatust muust maailmast.

Peahoones näiteks on kolm avarat terrassidega sviiti, kaks kaminaga elutuba, kümme inimest mahutav söögituba, täisvarustuses jõusaal, bassein ning õlgkatusega aiapaviljon. Külaliste soove täidab professionaalne meeskond, kuhu kuuluvad ka ülemteener ning kokk.

Hinnad algavad umbes 129 000 kroonist ühe kohta. Selle raha eest saad enda käsutusse kogu peahoone. Lisaks kuuluvad majutuse hinna sisse kolm täiuslikku gurmee-toidukorda päevas, kõik joogid (kaasa arvatud alkohol) ning valik selliseid aktiviteete nagu ratsamatkad, loodusmatkad, kanuusõidud, tennis jms.

Koht on sõnuseletamatult imeilus ja kogu teenindus selline nagu kuningalossis. Ja unistuste reisisihiks sobib suurepäraselt!

Kogu hotellikompleksi võid imetleda Pezula Privat Castle veebilehelt.

 

Kommentaarid: