Uudiseid Finnairilt – teenindus lennuki pardal, lounge´i taasavamine

01.07.2020
Estravel

Reisimine on muutunud. Uued reeglid, soovitused, teistsugune teenindus – kõik eesmärgiga luua turvaline keskkond nii Finnairi klientidele kui ka personalile.

Finnair Lounge Schengeni alas Helsingi Vantaa lennujaamas avab uksed alates 1. juulist 2020.
Ootesaal on avatud kl 6–10 hommikul ning pärastlõunal kl 14–20.
Toidu ja jookide valik on piiratud. Hügieeninõuded on esiplaanil ning koristustööde osa on suurendatud.
Kõik reisijad, ka need, kelle lend väljub mitte-Schengeni alalt, saavad Lounge´i külastada. Finnair Lounge mitte-Schengeni alas jääb esialgu suletuks.
Juhul, kui klient ei oma õigust sissepääsuks (per pilet või per staatus), saab seda osta soodushinnaga.

  • Hind 30 € täiskasvanutele (tavahind 39 €), hind lapsele 15 €.

Teenindus lennukite pardal laieneb taas juuli–augusti jooksul.
Euroopa lühimaa- ning Soome siselendudel pakume turistiklassis kohvi ning teed, mahla ja vett. Pikematel distantsidel lisandub võileib või küpsis sõltuvalt lennu pikkusest. Pikamaalendudel läheneb pardateenindus juba tavapärasele mõlemas, nii turisti- kui äriklassis.
Siiski – eritoitude ning jookide valik on piiratud. Küsi lisainfot oma reisikonsultandilt.

„Clean Kit“ reisijatele.
Lisaks regulaarsele lennukite desinfitseerimisele ning suurendatud puhastuskordade arvule hakkab Finnair alates juulist reisijatele jagama nn Clean Kit pakette. See sisaldab kätepuhastusvahendit, salvrätikut pindade puhastamiseks, infolehte, ja on pakitud ümbrikku, kuhu kasutatud vahendid saab kokku korjata. Paketi koostamisel on silmas peetud jätkusuutlikku lähenemist – paber pärineb Soome metsadest ning kätepuhastusvahendi autoriks on Kyrö piiritusetehas, mis rohkem tuntud hinnatud jookide tootjana.

Maski kandmine kogu lennu jooksul on endiselt kohustuslik v.a söömise-joomise ajal. Reisijatel palutakse kaasa võtta oma reisi jaoks piisavas koguses näomaske, sest lennukite pardal on piiratud varu, mis mõeldud erakorralisteks olukordadeks. Ka pardal pakutavad maskid on toodetud Soomes.

Käsipagasi suurus väheneb ajutiselt.
Uued mõõdud on 55x40x23 cm (vanad olid 56x45x25 cm). Turistiklassi pilet sisaldab endas 1 käsipagasi ühiku ning lisaks väiksema isikliku eseme maksimumsuuruses 40x30x15 cm. Esemete kogukaal peab jääma 8 kilo piiridesse. Äriklassi pilet sisaldab 2 käsipagasiühikut ja lisaks väiksema isikliku eseme, mille kogukaal peab jääma 10 kilo piiridesse.

Osta lennupilet SIIT.
Küsi pakkumist oma reisikonsultandilt või estravel@estravel.ee või 24/7 reisiabi telefonil 6266 266.

Kommentaarid: