Vaata videot: Aafrika reisihommik

22.05.2017
Estravel

Laupäeval, 20. mail toimus Viru keskuse Rahva Raamatus taas põnev reisihommik. Estraveli, Rahva Raamatu ja Petrone Prindi ühises jutusarjas tutvustati sel korral Aafrikat.

Estraveli kaudu läheb iga päev reisile keskmiselt 500 inimest ja kokku külastavad Estraveli kliendid aasta jooksul 170 erinevat riiki. Viimaste aastate statistika näitab, et Aafrika mandri külastamine on tõusutrendis.

Aafrika reisile lähevad enamasti juba kogenud reisijad. Tegemist on väga huvitava ja kireva maailmajaoga, kus lisaks ainulaadsele loodusele on väga mitmekesine kultuur. Eksootilisematest Aafrika riikidest külastasid paljud Eesti inimesed eelmisel aastal näiteks Cabo Verdet, Etioopiat, Madagaskarit ja Mosambiiki. Lisaks on Eesti reisijate hulgas olnud läbi aastate populaarsed päikesereiside sihtkohad Egiptus ja Maroko.

Aafrika reisihommikut juhtis ajakirjanik Vahur Kersna ning oma muljeid jagasid:

  • “Minu Kilimanjaro” kirjutanud Janika Vaikjärv
  • “Minu Tansaania” autor Maiki Udam
  • Estraveli tootjasuhete juht Jane Juhanson, kes peatus muuhulgas pikemalt oma Madagaskari ja Mauritiuse rännakutel

Järelvaatamiseks: Aafrika reisihommik

Reisihommikul viibis kohal ka Estraveli reisikonsultant Carmen Rannula, kellelt sai põnevate sihtkohtade kohta täpsemat nõu.

Eestlaste hulgas populaarsete sihtkohtade ja kogenud reisisellidega hommikud Viru Keskuse Rahva Raamatus jätkuvad sügisel.

Kommentaarid: