Vahva õppereis Brüsselisse

13.10.2016
Estravel

4.-5. oktoobril toimus meie ärikliendihalduri Liisi Kaljo eestvedamisel õppereis Belgia pealinna Brüsselisse. Eesmärgiks oli pakkuda reisitellijatele Nordicaga lendamise kogemus ning näidata kohapealseid majutusvõimalusi ja lisateenuseid, et järgmiste Brüsseli reiside planeerimine veelgi lihtam oleks.

Üheskoos külastasime kuute erinevat hotelli: Hilton Brussels City, Scandic Grand Place, First Euroflat Hotel, NH Grand Place Arenberg ja Progress Hotel. Kogu seltskond ööbis Le Plaza hotellis, mille teenustega jäid kõik väga rahule. Saime hotellidest väga hea ülevaate ja edaspidi on klientidel hea teha valikuid vastavalt vajadustele.

Väga värskendav oli ka linnaekskursioon, mis andis hea ülevaate linnast ja vaatamisväärsustest, restoranidest ning vaba aja veetmise võimalustest. Lisaks oli erakordne võimalus külastada ehedat Belgia šokolaadi meisterdamise kohta nimega Planete Chocolat, kus näidati, kuidas päriselt šokolaadi tehakse ja üks klientidest sai isegi ka ise proovida meisterdamist! Selgeks sai, et kakaouba on tõeline tervise ergutaja – 5 uba päevas ja tervis tuleb!

Õhtusöök toimus armsas belgiapärases restoranis nimega Chez Léon, kus pearoaks olid loomulikult merekarbid, mis lausa keele alla viisid. Interjöör oli vägagi Belgiale omane ja teenindus kuldaväärt. Mis oleks Brüsseli külastus ilma mõne Euroopa Liidu institutsioonita? Nii külastasime ka meie Euroopa Komisjoni, kus toimus väga põgus esitlus Euroopa Liidu toimimisest. Õppereisi eesmärk sai kenasti täidetud ja kliendid jäid väga rahule. Aitäh kõikidele osalejatele!

Mõned nopped klientidelt:

Ise tegid, hästi tegid. Tee kindlasti tulevikuski. Kamp oli super!
***
Suur tänu sulle! Toredad pildid!
***
Tänan sind omalt poolt nii toreda ja vahva reisi eest ja loodan meie edaspidisele meeldivale koostööle!
***
Aitäh teile mõlemale!! Super lahe oli! Järgmise korrani ;)
***
Mina väga tänan toreda reisi eest. Väga hästi korraldatud ja lõbus reis oli. Sellest on kindlasti suur abi, kui tulevikus Brüsselit rohkem külastama hakkame.
***
Tänan meeldiva reisi eest.

Kommentaarid: