Vahva päev Eckerö Line’iga!

12.04.2016
Eliine Rannajõe

Estravelile meeldib oma kliente aeg-ajalt poputada ja korraldada neile meeldejäävaid üritusi koostöös oma partneritega. Märtsikuu viimasel nädalal toimus koostöös Eckerö Line´iga ühisüritus kontorist väljas ehk seminari võimalusi tutvustav laevareis.

Päev algas tarkuseteradega seminaride ja innustusreiside korraldamisest, millest need, kes ei osalenud, võivad julgelt kiigata ja tellida vahvaid elamusi Estraveli lehelt. Tutvuti Eckerö uuenenud äriklassi võimalustega ning saadi korralik ülevaade ka laeva boonustest ja eelistest. Nauditi rikkalikku buffet lauda ning terve päeva oli avatud ärisalong oma võrratute suupistetega.

Eckerö Line´i esindaja saatel tehti ekskursioon nii laeva sees kui välistekil, kus saadi põgus ülevaade ka Helsingi sadama ehitusest. Kui informatsiooni osalejatele seminaride korraldamisest oli juba piisavalt jagatud, tõime nö lavale üllatusesineja. Üllatusesinejaks oli Kristi Lehtis šokolaadivabrikust ja hinnatud käsitöökommide poest Chocolala. Kristi jutustas meile inspireeriva loo kuidas temast, kõrgel tasemel advokaadist, sai väikeettevõtja.

Magusa jutu kõrvale saime osa tõeliselt põnevast kogemusest: saime teada, et šokolaadivabrikus ei ole eraldi šokolaadi lihvijaid, vaid šokolaad saab kaunilt läikivaks tänu õigetele sulatus- ja külmetamistemperatuuridele ning veel palju muud. Lisaks oli Kristil planeeritud meiega šokolaadikommide valmistamine, mis tähendas, et võisime ise olla loovad ja komponeerida maitseid. Kogemus oli vägev ning nüüd teame, kust saab tellida šokolaadist mütsi, laeva või siis lihtsalt šikke kingitusi :)

Klientide silmist oli näha rõõmu ja rahulolu ning paljud jagasid meiega ka lahkeid sõnu:

Suurim tänu ka Teile ( kõigile teile ) sellise toreda infopäeva eest!

***
Aitäh, Liisi, Oli tõesti meeleolukas ja tore päev. Kutsu palun järgmine kord jälle! :)

***
Suur tänu väga toreda ürituse eest – endalgi kohe juba mõtted hakkasid liikuma selles suunas, et tiimiüritust ehk korraldada Inspiratsiooni ruumis Finlandial.
Jäime väga rahule – kõik oli väga hästi ja sujuvalt korraldatud!

***
Tahtsin teid tänada tänase väga toreda ja elamusterohke päeva eest :) Tore päev, toredad inimesed ja koostööpartnerid :)

Järgmise korrani ;) Palju päikest ja rõõmu teile igasse päeva

Liisi Kaljo ja Minna Jõgeda, ärikliendihaldurid

Kommentaarid: