Viis parimat lennufirmat ärireisijatele

01.09.2015
estravel

Lennufirmad võistlevad nüüd rohkem kui iial varem ärireisijate lojaalsuse saavutamise nimel, lastes käiku uued magamisistmed, Wifi-ühenduse ookeaniülestel lendudel ja avarad tööruumid (kui just teie tähelepanu ei köida meelelahutus, mida kogu lennu ajal pakutakse).

Traveleri lugejate vahel läbi viidud küsitluse tulemusel selgusid viis parimat lennufirmat ärireisijatele.

5. Qatar Airways

5-qatar-airways

Ärireisijate hinne: 82.001

Olles maailma kõige uuema lennuki – uuendusliku Airbus A350 – esimesed kliendid, on Qataril üks nooremaid ülipikki lende teenindavate laiakereliste lennukite parke. Ärireisijad saavad valida A350 ja Boeing Dreamlineri vahel ning neil on veel üks eelis: lennukite komposiitkonstruktsioon teeb võimalikuks madalama salongirõhu ja suurema niiskustaseme, mis võib mahendada lennuväsimuse mõju. Qatar on ühtlasi üks kõigest viiest lennufirmast, mis sai Skytraxilt teeninduse eest 5 tärni.

4. Virgin America

4-virgin-america

Ärireisijate hinne: 82.062

Üldarvestuses lugejate eelistatuim lennufirma. Firma meelitab ärireisijaid uute teenustega nagu “Here on Biz” rakendus, mis võimaldab klientidel lennu ajal oma LinkedIni kasutajanime kaudu suhelda. Ohtralt elektripistikuid ja avar premium economy klass – istmetevaheline kaugus 38 tolli – ning tasuta joogid ja suupisted.

3. Virgin Atlantic

3-virgin-atlantic

Ärireisijate hinne: 84.761

Esimene koht hinna ja kvaliteedi suhte kategoorias (viik Emirates’iga).

Pärast uuenduskuuri oma ikoonilises Upper Classis, kus olid lamamisasemed ja baar, säilitab Virgin Atlantic oma eelise tehnoloogiateadlike transatlantiliste lendajate seas, teenides meelelahutuse ja kodulehe kategooriates kõrgeid hindeid. Lugejate hinnangul on Virgin Atlantic esikohal ka hinna ja väärtuse suhte poolest: firma Premium Economy osa valitakse tarbijate küsitlustes korduvalt üheks parimaks.

2. Singapore Airlines

2-singapore-airlines

Ärireisijate hinne: 84.799

Esimene koht istmete mugavuse ja salongiteeninduse kategooriates.

Singapore Airlines on reisijate püsilemmik, tänavu sai see kõigist küsitlustes osalenud lennufirmadest kõige kõrgemad hinded istmete mugavuse, salongiteeninduse ja usaldusväärsuse kategooriates. Tänavu on tulekul uued täiendused nende põhitootele: uhkemaks vuntsitud meelelahutussüsteem puutetundlike ekraanide ja sotsiaalmeediaga, uued ruumi lisavad istmed äriklassis ja esimeses klassis ning tõhustatud panipaigad ning selle lennufirma jaoks esmakordselt ka uhihuus Premium Economy kabiin, mis teeb oma debüüdi sel suvel.

1. Emirates

1-emirates

Ärireisijate hinne: 84.934

Esimene koht toidu ja joogi, meelelahutuse ning hinna ja kvaliteedi suhte kategoorias (viik Virgin Atlanticuga).

Emiratesi üle võlli privileegid – kokteilibaarid, duši all käimise võimalus lennu ajal jm – on tekitanud firmale vajaliku kõmu, kuid see on vaid osaliselt põhjus, miks see lennufirma napsas endale ärireisijate seas esikoha. Oma kasvava Airbus A380 lennukite pargi, viimase peal meelelahutussüsteemidega (1800 kanaliga) ja Wifi-ühendusega on see Dubai lennufirma saanud kõrgeid hindeid kõigis kategooriates, alates toidust ja jookidest ning lõpetades istmete mugavusega, samuti oma ootesaalidega lennujaamades, kus pakutakse duši all käimise võimalust ja vaikseid ruume Dubais ning suurtes sihtkohtades nagu New York ja London.

Allikas: Business Insider

Kommentaarid: