Võta spaapuhkusele oma lemmikloom kaasa

05.04.2022
Estravel

Paljudel meist on toredad neljajalgsed, keda üldse ei tahaks koju üksi jätta. Miks mitte planeerida üks spaapuhkus ja võtta sinna oma lemmikloom kaasa. Toome antud blogipostituses välja valiku lemmikloomasõbralikest spaadest.

LaSpa hotell Laulasmaal

Laulasmaal, Lahepere lahe äärses mererannas asub taevalik hotell LaSpa. Laulasmaa on nime saanud jala all “laulvate liivade” järgi ning antud küla on esmakordselt mainitud juba Rootsi võimu all. LaSpa on lemmiklooma omanikele nii imeline just seetõttu, et see asub mererannas ning võimaldab koeraga teha pikki ja põnevaid jalutuskäike. Lemmikloomaga külalistele pakutakse majutust LaSpa hotelli peamaja 1. korrusel kahe eraldi voodiga Standard tubades. Hotellis on lemmikloomaga väga mugav ööbida, põrandatel ei ole vaipu ja õue pääseb väga hõlpsasti. Võta kindlasti kaasa lemmikloomale ka oma magamisase, söögi- ja jooginõu, et tema viibimine veelgi mugavamaks teha.

Grand Rose Spa Kuressaares

Kuressaare linn Saaremaal on kõige spaatihedam linn maailmas – siit leiab ühe spaa kümne elaniku kohta. Seetõttu on ka Kuressaare üks parimaid kohti, kuhu põgeneda ühte mõnusat puhkust veetma. Grand Rose Spa on vaieldamatult meie klientide hinge pugenud oma soojuse ja hea teenindusega. Seda hotelli külastades võib täiesti rahumeeli oma lemmiku kaasa võtta, sest hotell on väga loomasõbralik ning selle hea asukoha tõttu on väga mõnus võtta ette üks meeliäratav jalutuskäik. Kuressaare pakub erinevaid võimalusi ajaloo tundmaõppimiseks kui ka imeliste kohvikute külastamiseks. Mida võiks veel tahta, kui põnevaid spaaelamusi hotellis ja imelisi vaateid koos oma lähedaste ja lemmikloomadega.

Estonia Resort Hotel & Spa Pärnus

Estonia Spa Hotels avas 02.07.2015 Eesti suvepealinnas Pärnus uue kontseptsiooniga 4* kuurorthotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa. Uus hotell, mis kerkis senise Rohelise ja Valge maja asemele, ammutab inspiratsiooni Eesti loodusest, rahvuslikest traditsioonidest, käsitööst ja kultuurist. Pärnu on linn, mis puudutab sinu hingelist seisundit ja mis oleks veel parem, kui kogeda seda koos oma lemmikloomaga. Hotell on välja valinud kindla toa, kuhu reisija on registreeritud ning lemmiklooma jaoks on välja pandud joogikauss, rätik käppade puhastamiseks ja kilekotikesed.

 

Kõige tähtsam asi, mida lemmikloomaga puhkusele minnes tuleb meeles pidada, on üldkasutatavate kohtade külastamine. Paraku tuleb restorane, veekeskuseid või muid üldkasutatavaid alasid külastades jätta koer hotellituppa. Lisaks tuleb meeles pidada seda, et õues jalutades hoia oma lemmik jalutusrihma küljes, et ka teised külastajad tunneksid end jalutades turvaliselt.

Lisainfo ja tellimine

Tellimiseks või lisatingimuste informatsiooni saamiseks võta ühendust Estraveli siseturismi osakonnaga tööpäeviti kell 9.00-17.30 telefonil 626 6233 või e-posti aadressil siseturism@estravel.ee.

Hinnale lisandub teenustasu. Estraveli Kuldkaardi omanikke teenindame üle 150-eurose ostu puhul alati tasuta.

 

Kommentaarid: