Wyndham: Eksklusiivne majutus kaunite merede ääres

28.04.2004
Karin Gert Nielsen / Estraveller

USA-s Dallases asuv Wyndham International opereerib kõrgklassi kuurorte ja hotelle nii USA-s kui ka Kanadas, Mehhikos, Kariibi mere piirkonnas ja Euroopas.

Eestlastele on see kaubamärk seni vähe tuntud, ent koos elatustaseme tõusuga kasvab ka nende inimeste arv, kes saavad endale lubada mõnusat puhkust Kariibi mere sinistel vetel.

Wyndhami parimad tooted on koondunud kolme brändi alla. Wyndham Hotels & Resorts on firma tipp-bränd, mis pakub täiuslikku majutust nii linnasüdametes, äärelinnades kui ka puhkusekeskustes kogu Põhja-Ameerikas.Wyndham

Wyndham Luxury Resorts tähistab viietärni majutusettevõtteid, mida iseloomustavad unikaalne atmosfäär ja tipptasemel individuaalne teenindus.

Summerfield Suites by Wyndham on ainult sviitidest koosnevad hotellid USA-s, mõeldud pikemaks perioodiks heatasemelist majutust vajavatele klientidele.

Brändid ja teenused
Wyndham Hotels & Resorts on Põhja-Ameerika kõige kiiremini kasvav ja hinnatuim tipphotellide bränd. Filosoofia “Õigel moel, Wyndhami moel” on aidanud saavutada klientide rahulolu.

Wyndham Hotels tähendab tipptaseme ja täisteenindusega hotelle, kus on keskmiselt 400 numbrituba ja 5 000-80 000 m2 konverentsiruume. Hotellid paiknevad ennekõike suurlinnades ning on mõeldud peamiselt äri- ja konverentsirühmadele, aga ka üksikutele äri- ja puhkusereisijatele. Osa Wyndhami hotelle paikneb ainulaadsetes, nii ajalooliselt kui arhitektuuriliselt tähelepanuväärsetes hoonetes.

Wyndham Resorts on ka suurim tipptaseme hotellikett Kariibi mere piirkonnas. Täisteenindusega kuurortides on keskmiselt 300 tuba ja need sobivad nii puhkuseveetjatele kui ka konverentsituristidele.
Wyndham Luxury Resorts koondab luksuslikke kuurorte, mis rahuldavad ka kõige nõudlikuma kliendi soove. Nende hulka kuulub näiteks maailma kõige luksuslikum spa Golden Door Escondidos Californias.
Teised Wyndham Luxury Resortsi kuurordid paiknevad USA-s Arizonas, Californias, Colorados, Floridas, aga ka Puerto Ricos, Mehhikos ja Londonis.

The Summerfield Suites by Wyndham viitab juba nime järgi majutusele ainult sviitidest koosnevates hotellides. Nii ühe kui kahe magamistoa ja avara elutoaga sviitide varustusse kuulub kvaliteetmööbel, videomagnetofon, täisvarutuses köök ning mugav töönurk.

Klienti ootab hotellis tasuta hommikusöök ning rohkelt muid teenuseid – riiete pesu, keemiline puhastus, tervisekeskus, grillimispaviljon jne. Igas Summerfield Suites hotellis on 86-150 sviiti.

Wyndham ByRequest
Programm Wyndham ByRequest pakub liikmetele erinevaid soodustusi ja eeliseid Wyndham grupi hotellides ja kuurortides. Liikmete saabudes kohandatakse numbritoad vastavalt nende märgitud eelistustele, saabudes pakutakse neile parim vaba tuba ning tervitusjook ja -eine.

Soovi korral lisanduvad sellele hilisem väljaregistreerimine (14.00) ning teised programmi teenused. Praegu on liitumine programmiga tasuta ja seda saab sooritada saidil www.wyndham.com.

Artikli autor on Wyndham Hotels & Resorts’i Skandinaavia, Soome ning Baltikumi müügi- ja turundusdirektor.

Lugu on ilmunud ajakirja Estraveller numbris aprill–juuni 2004. 

Kommentaarid: