6 riiki ja 11 hotelli, kuhu talveks kaugtööd tegema minna

21.07.2022
Estravel

Kui rääkida reisimisest ja hea ühendamisest kasulikuga, siis ei saa kuidagi mööda vaadata kaugtööst välismaal ehk workation’ist, mida ka Estraveli tiimiga Mykonosel proovisime.

Toome välja sihtkohad ja hotellid, kuhu on võimalik pakettreisiga minna ning kus on olemas kõik vajalik, et eksootiline kodukontor püsti panna. Need hotellid sobivad pikaajaliseks majutuseks ja pakuvad kõiki võimalusi, et end võrku ühendada ja töö tegemisel hästi tunda. Sihtkohade osas on tähelepanu all kaugsihtkohad ehk need, kuhu tasub Eestist talvisel ajal põgeneda (oktoobrist märtsini).

Kindlasti ei piirdu hotelli- ega kuurordivalik vaid allolevaga – tegelik valik kaugtöö tegemiseks on palju suurem. Kõik need hotellid leiad ka Estraveli pakettreiside otsingust, kus kuvatakse hinnad ja saadavus hetkeseisuga. Lisainfot lennuplaanide ja hotellide kohta küsi Estraveli reisikonsultandilt.

 

Tenerife kaugtöö Hispaania

Tenerife, Hispaania

Ajavahe Eestiga: 2 tundi taga

Zentral Center ****
Hea asukoha ja teenindusega linnahotell ärireisijale Playa de las Americas kuurordis. Hotell majutab ainult täiskasvanuid ja lapsi alates 15 a. Zentral Center **** asub Playa de las Americase peatänavast ~700 m kaugusel, mis loob head võimalused ka tööväliseks tegevuseks nädalavahetuseti ja õhtusel ajal.

Vulcano ****
Rahulik ja kõrgema teenusekvaliteediga 4* hotell Playa de las Americas kuurordis, renoveeritud 2017. a. Kohapeal on võimalik juurde osta UP concept, mis annab kõrgemal korrusel asuva toa, katusebasseini ja baari külastamise õiguse. Vaid lühikese jalutuskäigu kaugusele jääb peatänav koos kohvikute ja poodidega ning ka rannapromenaad. Toad on meeldivates toonides ja rõdud suured. Hotelli territoorium ja ka fuajee on kui roheline oaas, mis loob meeldiva olustiku. Restorani toitu kiidavad nii tavakülastajad kui reisikonsultandid. Lastele selles hotellis tegevusi ei ole, seetõttu on neid ka vähe.

 

Egiptus kaugtöö

Hurghada ja Sharm el Sheikh, Egiptus

Ajavahe Eestiga: 1 tund taga

Premier Le Reve Hotel & Spa *****
Hurghadas asuv ainult täiskasvanutele (16+) mõeldud vaikne ja rahulik hotell, mis vastab Egiptuse 5* tasemele. Hotell paikneb Sahl Hasheesh kuurordis. Hotellil on kaunis territoorium ja kaunid vaated merele.

Rixos Sharm El Sheikh *****
Sharm el Sheikhis, täpsemalt Nabq Bay kuurordis asuv luksuslik hotell ainult täiskasvanutele kus on kõrge kvaliteediga teenused ja Wi-Fi tubades. Hotell asub mere ääres, liiva- ja korallrannas. Toad on puhtad, korralikud, modernsed. Kõik restoranid, baarid, imporditud alkohol, kino jm on hinna sees. Küsi lisainfot Estraveli reisikonsultandilt. Rixos Hotels on Türgi luksushotellikett.

 

Kuuba kaugtöö kodukontor

Kuuba

Ajavahe Eestiga: 7 tundi taga

Starfish Las Palmas ***
Varadero keskuses asuv täiskasvanute hotell asub jalutuskäigu kaugusel erinevatest Varadero restoranidest, kauplustest, baaridest ja klubidest. Hotell pakub ainult hommikusööki, kuid soovi korral võib lisatasu eest kasutada lähedal asuva Starfish Quatro Las Palmas **** kõik hinnas teenuseid. Hotell ehitati 1991. aastal ja renoveeriti 2015. aastal ning asub kahe tunni kaugusel Havannast.

 

Mehhiko kaugtöö kodukontor pakettreis

Mehhiko

Ajavahe Eestiga: 8 tundi taga

Studio 30 Condhotel ***
Playa del Carmeni keskuses asuv mugav ja kaasaegne stuudiohotell, mis pakub võimalust ise toidu valmistamiseks ja ka tasuta WiFi ühendust. Majutusasutus asub mitmete tuntud vaatamisväärsuste lähedal, pooleteise kilomeetri kaugusel Playa del Carmeni keskuses asuvast sadamaterminalist (Maritime Terminal) ja 1,9 km kaugusel Kool Beach Clubist.

 

seišellid kaugtöö kodukontor

Mahe saar, Seišellid

Ajavahe Eestiga: 1 tund ees

AU Fond de Mer View **
Mäenõlval asuv hotell sobib täiskasvanutele ja noortele seiklejatele. Kaunis vaade Anse Royale lahele. Korterid on täielikult varustatud, kööginurk, mõnest avaneb suurepärane vaade ookeanile
Lähim rand asub 2 minuti jalutuskäigu kaugusel. Anse Royale rand on üks parimaid kohti snorgeldamiseks.

Sables d‘Or Luxury Apartments ****
Apartmendid asuvad ajaloolises piirkonnas, Beau Valloni keskuses. Ranna ääres, restoranide, supermarketite ja veespordivõimaluste läheduses asuva apartementhotelli toad on kaasaegselt ja täielikult sisustatud, et tunneksid end kui teises kodus.

 

sansibar tansaania kodukontor kaugtöö

Sansibar, Tansaania

Ajavahe Eestiga: sama aeg

Melia Zanzibar *****
Hotellil on ilus 300 meetri pikkune rand ning on saanud ka TripAdvisori Travellers’ Choice auhinna. Toitu kirjeldatakse siin kui fantastilist ja personali väga sõbralikku.

Karafuu Beach Resort *****
Naudi looduse helisid ja keskendu tööasjadele hotelli troopilises aias. Lõunapausi ajal ja õhtuti lõõgastu pulbervalge liivaga rannal. Mõõna ajal on mõnus ka ookeanis ujuda.

Marijani Beach Resort *****
Vapustava sise- ja väliskujundusega hotell asub Sansibari valge liivaga rannal, kus on imelised päikesetõusud. Hotell on Sansibari ja Maroko hõnguga. Lapsesõbralik kuurort, kuhu võid ka pere kaasa võtta. Hotellis on ka lapsehoiuteenus. Toit on mitmekesine ja pakub lahendusi erinevate toitumisvajadustega inimestele.


Soovid talvel minna välismaale kaugtööd tegema?

Välismaal võid kaugtööd teha kasvõi kuu aega ning vajaliku majutuse, lennupiletid ja kohapealsed transfeerid võid osta ka pakettreisina. Estraveli reisikonsultandid oskavad sulle soovitada just kaugtööks sobilikke hotelle ja piirkondi. Vaata sihtkohti ja kõiki hotelle pakettreisiotsingust või küsi hinnapakkumist Estraveli reisikonsultandilt.

Loe ka siit 10 punkti, mida tasub kaugtööd tehes silmas pidada.

 

Kommentaarid: