DFDSi tutvustus ja sooduspakkumine Estraveli äriklientidele

15.08.2022
DFDS

DFDS on üks Euroopa suurimaid meretranspordi- ja logistikaettevõtteid, mis opereerib rohkem kui 50 laevaga 35 liinil nii Lääne-, Põhja- ja Vahemerel kui ka Inglise kanalis.

DFDS Eesti filiaal, mis kuulub DFDS kontserni, on teenindanud Paldiski-Kapellskär liini juba 2011. aastast. Kuigi laiemale publikule on DFDS pigem tuntud kaubaveo meretranspordi pakkujana, on meie populaarsus viimaste aastate jooksul hüppeliselt kasvanud ka era- ja ärireisijate suunal.

Miks on hea DFDSiga reisida?

Vaatamata sellele, kas reisitakse töö või puhkuse eesmärgil, pakub DFDS kõige kiiremat mereteed Eesti-Rootsi koridoris. Eestist väljuvad DFDSi laevad Paldiski Põhjasadamast, reisi kogupikkus on vaid kümme tundi ning reisijad jõuavad Kapellskäri sadamasse Rootsis, mis asub Stockholmist vaid 90 km põhjapool. See omakorda annab hea võimaluse lihtsalt ja kiiresti liikuda edasi oma soovitud sihtkohta kas Rootsis või Norras, vältides Stockholmi tihedat liiklust.

Eriti soositud on meie väljumised just nende reisijate seas, kes peavad töö tõttu regulaarselt Rootsis või mujal Skandinaavias käima. DFDSi eeliseks on hilisõhtused (kell 21.00/22.00) väljumised, mis annavad hea võimaluse oma töötoimetused rahulikult lõpetada ning õhtuks sadamasse liikuda. Väikeautod peaksid sadamas kohal olema soovitatavalt 1,5 h enne väljumist, et tagada sujuv check-in protsess ning laeva laadimine.

Pardale jõudes on võimalus keha kinnitada kas meie buffee või a´la carte restoranis, nautida melu pardakohvikutes, külastada pardakauplust või lihtsalt magama suunduda. Arvestades hilist kellaaega väljumistel, on viimane küllaltki eelistatud tegevus ning puhanuna sihtkohta jõudmine on just see, mida oma reisijatele soovime pakkuda. Meie Baltikumis seilavatel laevadel ei ole õhtuti meelelahutusprogrammi, seega neile, kes eelistavad vaikset ja rahulikku pardaatmosfääri, on DFDS just sobilik valik.

DFDSi laevadest

Paldiski-Kapellskär liinil opereerime kahe laevaga: Sirena Seaways ja Optima Seaways. Laevad on oma ülesehituselt ja väljanägemiselt veidi erinevad, kuid kõik pardateenused on mõlemal laeval sarnaselt tagatud. Olemas on erinevat tüüpi kajuteid, k.a luksuslikumad Commodore-tüüpi kajutid, restoranid, kohvikud, pardakauplused ning laste mängualad. Veidi hinnatundlikumale kliendile saame Optima Seaways pardal pakkuda ülesõiduks kajuti asemel ka kohta istesalongis.

Lisaks Paldiski-Kapellskär liinile on Baltikumis võimalik DFDSi laevadega sõita ka Klaipedast Karlshamni (Lõuna-Rootsi) ning Kieli (Saksamaale).

Eripakkumine ja loos Estraveli äriklientidele

Kõikidel Estraveli äriklientidel on ajavahemikus 15.08–30.11 võimalik DFDSiga sõita Paldiski-Kapellskär liinil soodsamalt. Antud ajavahemikus tehtud reisidele kehtib -10% soodustust kõikidel sõidukitelt ja kajutitelt.

Sooduskoodiga broneeringu tegemiseks pöörduge julgesti oma reisikonsultandi poole.

Lisaks loosib DFDS välja 2 x tasuta ülesõitu kõikide äriklientide vahel, kes on teinud antud perioodile vähemalt 3 broneeringut.

Täiendus: Rõõm on teatada, et auhinnad, mis sisaldasid ühte sõidusuunda Paldiski-Kapellskär või Kapellskär-Paldiski liinil kuni 2-le inimesele, kohta sõiduautole, aknaga kajutit, buffee hommiku- ja õhtusööki, on leidnud omanikud. Võitjatega oleme ühendust võtnud ja nad saavad oma auhinda kasutada vahemikus 15.01-31.05.2023.

Siin veelkord mõned argumendid, miks kaaluda mereteed Rootsi just DFDSiga:

  • Kiireim meretee (alates 10 h)
  • Rahulik ja reisijasõbralik keskkond
  • Õhtused väljumised – hommikul jõuad sihtkohta
  • Võimalus vältida pealinnade ummikuid ning jõuda kiiremini sihtkohta
  • Kapellskäri sadamast loodud väga head võimalused liikumaks edasi Põhja-Rootsi,Taani, Norrasse
  • Stockholm asub ligikaudu 90 km kaugusel Kapellskäri sadamast

Tere tulemast DFDSi pardale!

Loe ka Estraveli töötajate DFDSi laevakülastusest Paldiski sadamas.

 

 

Kommentaarid: