Estravel on reisikorraldajate pakettreiside parim edasimüüja

10.09.2021
Estravel

Rõõm on teada anda, et Estravel oli nii reisikorraldajate Coral Travel kui ka TEZ Tour augustikuu parim edasimüüja!

Soovime tänada armsaid kliente, kes meid jätkuvalt usaldavad ja oma puhkusereisid Estravelist ostavad. Samuti tervitame ka uusi kliente, kes just augustis oma reisisooviga meieni jõudsid.

Ostes reisipaketi Estravelist, saad selle täpselt sama hinnaga nagu otse reisikorraldajalt ostes, kuid mitmete lisahüvedega ja mugavustega.

Avaldame mõned põhjused, miks on kasulik osta puhkusereis Estravelist.

  • Kasutades Estraveli pakettreiside otsingut, näed korraga kõikide populaarsete reisikorraldajate sihtkohti, väljumiskuupäevi ja ajakohaste hindadega hotelle – valik on meeletult lai!
  • Personaalne konsultatsioon vastavalt Sinu soovidele.
  • Ostes reisi Estravelist, kehtib Sulle automaatselt kiire ja professionaalne 24/7 reisiabi telefoninumbril 626 6266 kogu reisi jooksul. Meie reisikonsultandid hoiavad end pidevalt kursis oluliste reisiuudiste ja muudatustega.
  • Estraveli Kuldkaardi omanikuna teenid iga reisiostuga boonuspunkte ning saad kuni -100% soodustust teenustasudest. Kuldkaardi vormistamine on mTasku rakenduses tasuta! Kogutud boonuspunkte saad kasutada Finnair Plus lojaalsusprogrammis või Reisikaubad.ee e-poes. Lisaks kehtivad arvukad püsisoodustused ja eripakkumised Estraveli partnerite juures.
  • Vajalikud lisateenused saad osta mugavalt ühest kohast (nt covid-kaitsega reisikindlustus, ekskursioonid jm).
  • Estravel pakub Sulle paindlikke maksevõimalusi, sh järelmaks, kinkekaardid, krediitkaardid. Samuti võimaldame mugavalt reisiteenuste eest maksta arvel oleva makselingi abil.
  • Usaldusväärsus, konfidentsiaalsus, vastutus.

Tee oma reisiplaanid Estraveliga. Leia sobiv puhkusereis pakettreiside otsingust »

 

Kommentaarid: