Estravel on üks Eesti juhtivatest brändidest

12.11.2016
Janika Ritson

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda esitles 11. novembril 2016 Eesti esindustrükist “Leading Brands of Estonia” – see on raamat, mis tutvustab Eesti juhtivaid kaubamärke ja ettevõtteid. Meil on suur rõõm, et 50 raamatus esitletud Eesti juhtiva brändi hulka kuulub ka Estravel.

Raamatus esitletud Eesti juhtivad brändid valis välja Kaubandus-Tööstuskoja kokku kutsutud kolleegium, kuhu kuulusid Marek Reinaas, Urmas Oru, Erki Peegel, Inga Jagomäe ja Siim Raie.

Raamatusse valitud kaubamärgid on loodud Eestis ja laialdaselt tuntud nii sise- kui välisturgudel. Valikul oli kõige otsustavamaks see, et ettevõte ise määratleks oma kaubamärki Eesti kaubamärgina ja tegeleks aktiivselt brändinguga.

Raamat “Leading Brands of Estonia” on mõeldud Eesti kui innovaatilise ning arenenud majandusega riigi tutvustamiseks ning siin loodud kaupade ja teenuste reklaamimiseks. Kaubanduskoda usub, et raamat tõstab selles osalejate tuntust, aitab leida uusi koostööpartnereid ning kasvatab seeläbi ka Eesti eksporti.

Raamatut levitatakse välisriikide saatkondadele ning ettevõtjate esindusorganisatsioonidele, ministeeriumitele ning osa raamatutest jõuab ka kinkeraamatuna jaemüüki. Esinduslik raamat sobib hästi väliskülalistele kinkimiseks, tutvustamaks Eesti ettevõtlust.

Kommentaarid: