Estravel proudly presents – Vancouveri taliolümpia piletid vaid Estravelist

03.12.2008
Mari-Liis

Eesti Olümpiakomitee ja reisibüroo Estravel partnerluslepingu kohaselt saab Estravelist 2010. aasta Vancouveri taliolümpiamängude piletite ametlik edasimüüja Eestis.

Piletid jõuavad plaanide järgi Eestis müüki järgmise aasta veebruaris. Siis selgub ka täpsem hinnakiri ja Eestile eraldatud kogused.  Samuti algab veebruaris lennupiletite müük Vancouverisse sõiduks, sest enamasti võimaldavad lennufirmad broneerida pileteid vaid ühe aasta jagu ette.

Estravelil on kavas pakkuda OMile sõiduks valmisreise, mis sisaldavad nii lennukipileteid, ööbimisi kui ka võistluste pileteid. Prognooside kohaselt kerkib olümpiamängude ajal Vancouveri hotellide hinnatase tavalisest vähemalt kolm korda kõrgemaks ja kohti napib, mistõttu soovitame kindlasti kõik reisiplaanid ja -broneeringud teha võimalikult aegsasti.

 

Vancouver on väärt reisisiht ka väljaspool olümpiaaega, pakkudes valikut suurlinlikust meelelahutusest kuni mägise ja puutumatu looduseni. Kõikidele suusasõpradele peaks muljet avaldama maailma parimaks suusakuurordiks peetav Whistler.

2010. aasta taliolümpiamängud toimuvad Kanada läänerannikul Vancouveris ja Whistleris 12.-28. veebruarini 2010. Olümpiamängude kohta leiab lisainfot aadressilt www.vancouver2010.com.

Estraveli projektijuhid käisid juba kohapeal kah ära :) Loodetevasti nad kirjutavad oma muljetest ka siia.

Kommentaarid: