Estraveli ärikliendihommik Nordic Hotel Forumis – muljeid ja pilte

19.10.2022
Estravel

22.09.2022 kutsusime koostöös oma hea partneri KLM-iga käesoleva aasta müügitulemuste alusel meie ärikliendid Nordic Hotel Forumisse hommikusööki nautima.

Meid tervitas hotellijuht Feliks Mägus, kes andis ülevaate hotellis tehtud remondist ja sisseviidud uuendustest. Tallinna hotelliturul on väga kaasaegne, nutikas ja uuenduslike võimalustega hotell!

Seejärel andis Anne Samlik ülevaate Estraveli grupist ja sellest, mida ja kuidas on Estravel alates COVID-19 ajast kuni tänaseni teinud. Rõõmustav, et selle tulemusena oleme jõudnud oma tulemustelt kriisieelsele tasemele!

Lisaks tõi ta välja trendid, mida 2022. aastal reisimise juures arvestama peab:

  • lennupiletite hinnad on tõusnud;
  • ooteajad lennujaamades ja lennud on pikenenud;
  • reisikindlustus on olulisem kui kunagi varem;
  • mugavam ja turvalisem on osta lennupilet Estravelist kui tundmatult pakkujalt internetis – kui lennupilet on ostetud Estravelist, aitame oma kliente 24/7!

Estraveli kontserni ostujuhtimise direktor, Mauri Saarend, tegi põneva ettekande lendudega seotud kuludest ja jagas nippe, kuidas saada oma raha eest parimat väärtust ja vältida enamlevinud vigu. Teema sai külalistelt väga positiivset tagasisidet.

Hommikupooliku viimane esineja oli lennufirma KLM esindaja Ilze Heinca, kes tutvustas äriklientidele mõeldud püsikliendiprogrammi BlueBiz ja lendude pardateenuseid. Kõik huvilised saavad programmiga liitumiseks täpsema info SIIT. Kui programmiga liitumine on kinnitatud, siis selleks, et kõik kehtivad soodustused ja boonused kehtiksid ka läbi Estraveli broneerides, tuleks see info edastada kliendisuhete osakonda aadressil ariklientuur@estravel.ee.

Enne töiste toimetuste juurde tagasi liikumist tegid Nordic Hotel Forumi esindajad soovijatele ka hotellituuri, kus sai hommikul kuuldud info ise üle vaadata.

Suur tänu kõikidele külalistele!

Estraveli professionaalne meeskond on valmis oma kliente teenindama.

Kliendihalduse osakond:
Kadriann Randmer
Evelin Maddison
Liis Viilipus
Anu Aedmäe

ariklientuur@estravel.ee

Kommentaarid: