Estraveli juhtkond käis Ameerikas golfi õppimas

08.05.2019
Estravel

Estraveli kaheksaliikmeline juhtkond käis aprilli algul inspekteerimas oma noorimat tütarfirmat Preferred Travel Services LLC, mis asub Arizona osariigi suurimas ja USA suuruselt viiendas linnas Phoenixis.

Estravelil on Ameerikas tütarfirma Preferred Travel Services.

Kuna kant on tuntud oma erakordselt golfisõbraliku kliima poolest, kasutati juhust ja käidi golfikoolitusel firmas TopGolf. Sarnased hiigelrajatisi, kus kõrgtehnoloogia abil saab oma oskusi lihvida, on Phoenixis mitu.

“Estravel müüb iga aasta üha rohkem golfireise,” ütles Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson. “Seepärast ostustasime ka ennast rohkem kurssi viia selle toreda spordialaga. Estraveli töötajate seas on juba praegu mitu heatasemelist golfarit. Mine tea, äkki tekib neid pärast seda juurdegi.”

Vasakult: Estraveli lennupiletite ja reisikindlustuse müügidirektor Mauri Saarend, müügidirektor Kaire Saadi, turundusdirektor Airi Ilisson, Balti tootesuuna direktor Malle Pottsepp, Preferred Travel Sevices LLC juht Olja Müürsepp, finantsdirektor Janika Laanaru, tegevdirektor Anne Samlik, IT ja infoturbe direktor Andres Kreegipuu ning Estravel AS juhatuse liige Aivo Takis.

Kommentaarid: