Estraveli kliendi Merge Egiptuse reisimuljed

25.05.2021
Estravel

Estraveli klient Merge Lõugas käis hiljuti Egiptuses ja jagab nüüd reisimuljeid.

Merge: “Meie Egiptuse reisist on küll juba veidi aega möödas ja oli kaua oodatud kaunikene teine – pidime eelmise aasta märtsis startima, aga samal päeval pandi riik lukku. Eks seda ärevust ja toimetamist oli omajagu ka ümbervormistamisega, aga kuna meil on äärmiselt vastutulelik, operatiivne ja kliendisõbralik reisikonsultant (Riina Kõllo), siis kõik küsimused said kiiresti vastatud ja kuigi olukord oli kõigile uus ja väljakutset pakkuv, siis lahendused olid sujuvad ja paindlikud.

Reisile minek toimus jällegi lockdowni tingimustes ehk veidi oli ka sellist “vangist vabanemise” tunnet, seda ei morjendanud ka paberipatakad, mida tuli täita ja testid jms. Muidugi mure oli, et lennud jälle keelatakse, aga Riina ka selle osas rahustas, et tšarterid toimetavad omasoodu ja neid ei saa keegi tühistada, aga ega kuni lennukisse saabumiseni ei julgenud seda veel uskuda.

Meil oli suure pere reis, 3 tuba ja 7 inimest, neist 3 last ehk toimetamist omajagu, aga ka kogu kohapealne asjaajamine oli sujuv ja mitte liiga aeganõudev. Oleme ka korduvalt käinud ja lennujaama sabad saabumisel on äärmiselt pikad ja aeganõudvad, seejärel bussides istumine ja hotellis ootamine jne, aga seekord tänu viisavabadusele ja turistide vähesusele ilmselt saime ootamatult kiiresti hotelli (Sea Gull Hurghada), kust saadeti meid kohe sööma, kuniks nad paberitega toimetavad ja seejärel saime juba toad.

Hotell töötas nö poole võimsusega ehk kõik teenused/baarid jne ei olnud veel avatud, aga tegemist on väga ilusa ja suure territooriumi, paljude võimalustega, erinevate basseinide ja randadega hotelliga ehk tegevust jagus, kuigi meie eesmärk oli pigem päikest ja merd nautida. Lapsed nautisid lasteparki ja täiskasvanud veeparki ehk igaühele midagi.

Söök oli vaheldusrikas, harjumist vajas see, et kõike pidi ka avatud bufees küsima, aga uued ajad – uued kombed, isegi sushit, burgerit, hotdoge ja pizzat sai ning kõik olid kvaliteetsed.

Tuba oli väga ruumikas ja kõik eluks vajalik oli olemas. Hotelli asukoht on südalinnas ehk meiesugustele reisisellidele ideaalne, kes soovivad peale õhtusööki poodlema minna ning kuna supermarket (mitte kiosk nagu enamik, vaid ikka selline meie tüüpi supermarket) ja puuviljaturg asuvad sisuliselt üle tee ehk kiired vajadused saab korda aetud, siis igati ideaalne koht, kus puhkust veeta.

Kokkuvõtteks jäime reisiga väga rahule, olukord oli erakorraline, aga kõik sujus ja reisist jäid ka vaid head muljed.

Me täname veelkord teie töökat kollektiivi, soovime jõudu ja jaksu ja pikka iga ning kindlasti pöördume lähiajal juba uute reisiplaanidega Riina poole.”

Suur tänu tagasiside eest, Merge!

Kui ka sina tahad reisile, siis vaata pakkumisi Estraveli pakettreiside otsingust.

 

Kommentaarid: