Estraveli kliendiprogrammi uuendused

06.01.2015
triin@estravel.eu

Platinum Club on Estraveli püsikliendikaardi eksklusiivtase, mis on mõeldud meie parimatele eraklientidele. Koos uue aastanumbriga uueneb ka meie kliendiprogramm.

Varasemalt kogunes era-ja ärireisitellimusega iga 7 € eest kaardiomaniku kontole 1 boonuspunkt (v.a lennujaamamamaksude, trahvide ja viiviste, online tellimuste jne eest), siis nüüdsest annab iga kulutatud 10 € Sulle 1 boonuspunkti. See-eest on vähenenud välistatud teenuste arv ning uuest aastatast annavad boonuspunkte nii lennujaamamaksud (mis võivab moodustada suure osa lennupileti hinnast) kui ka online lennu– ja laevapiletite tellimused. Selleks tuleb vaid tellimuse tegemisel sisestada oma kliendikaardi number.

Näiteks 1000 € maksva lennupileti, mille puhul 60% moodustvad lennujaamamaksud, oleks varem kogunenud kliendikontole 57 punkti, alates uuest aastast aga 100 boonuspunkti.

Punkte ei anna endiselt: kinkekaardid (boonuspunktid lisanduvad kinkekaardi lunastamisel), teenustasud, trahvid, viivised, viisalõiv jms.

Kolmanda uuendusena muutub boonuspunktide kehtivusaeg. Edaspidi kehtivad boonuspunktid 1 aasta alates kontole laekumisest – varasemate punktide kehtivusaeg jääb aga endiselt samaks. See-eest uueneb peagi ka boonuspreemiate valik, mis on muutumas Estraveli reisiteenuste kesksemaks.

Saabuval aastal tuleb uuendusi veelgi – kõik selleks, et kliendikonto haldamine oleks eriti mugav, kaardi kaasas kandmine nutikalt lahendatud ning kogutud boonused annaks lisaväärtusi reiside tellimisel.

Täpsema info Platinum Club kaardi kohta leiad Estraveli kodulehelt.
https://www.estravel.ee/platinum-club-programm/

Kommentaarid: