Estraveli parima hotellihinna garantii pikenes 48 tunnile

28.09.2022
Estravel

Estraveli parima hotellihinna garantii (PHG) pikenes varem kehtinud 24 tunnilt 48 tunnile. See uuendus annab varasemast rohkem paindlikkust parimate tingimuste ja hinnaga hotellimajutuse broneerimisel.

Parima hotellihinna garantii on tasuta ostujärgne hinnagarantii kõikidele Estraveli klientidele, mis võtab ära kõhkluse ja kahtluse: “Äkki mujalt saab veel odavamalt?”

stamp-PHGKuidas PHG töötab?

Telli ja osta oma hotellimajutus Estravelist ükskõik kuidas:

  • kas oma reisikonsultandi poole pöördudes,
  • meie 24/7 tellimiskeskusse helistades
  • või siis ise ja mugavalt veebi kaudu meie online-hotellipoest ostes (kus saad mugavalt tasuda ka Estraveli kinkekaardiga).

Peale ostu sooritamist (vt PHG tingimuste punkti 8 täpsemalt, mis hetkest alates) on Sul 48 tundi aega, et leida internetist identne hotellituba parema hinnaga – kas otse hotellist või mõnest sadadest online-agentuuridest maailmas (nagu näiteks booking.com), ja saada selle kohta tõestus e-maili teel phg@estravel.ee. Kui leiad tõesti madalama hinna, mis sisaldab täpselt samu asju, mis Estraveli hind, siis maksab Estravel Sulle hea meelega hinnavahe tagasi.

Pane tähele, et garantii kehtib ainult neile hotellidele, mida Estravel ise müüb ja pakub. Estravel müüb majutust ligi 500 000 hotellis üle kogu maailma, kuid maailmas on majutuskohti palju rohkem. Kõiki me ei müü, kuna kõik majutusasutused ei vasta meie kvaliteedi- ja turvanõuetele.

Ostujärgne kindlustunne, aga hindu võid võrrelda juba enne ostmist

Kui Sa oled juba ise leidnud sobiva hinnaga majutuskoha kuskilt mujalt ja soovid Estraveli kaudu seda osta sama soodsa hinnaga, siis me täidame Su soovi alati, kui see hotell kuulub meie partnerite hulka ja vastab PHG tingimustele. PHG on kindlustunnet pakkuv ostujärgne garantii. Sa tead, et kui peale ostmist leiad internetist 48 tunni jooksul sama asja odavamalt, saad vaheraha tagasi. Lihtne, kiire ja aus.

Lisaks hinnagarantiile on Estravelist majutuse ostmisel ka teisi eeliseid:

  • 24/7 kodukeelne reisiabi. Kui Su plaanid muutuvad, või tekib probleem majutusega, saad alati abi, helistades meie suurde ööpäevaringsesse tellimiskeskusesse numbril 626 6266. Estravel on ainus hotelliagentuur Eestis, mis pakub professionaalset ja mitmekeelset 24/7 teenust.
  • Raha jääb Eestisse. Oled patrioot? Meie ka. Seepärast on hea teada, et kui ostad majutuse Eesti firmalt, laekub ka hotellide poolt tasutav agentuurikomisjon Eestisse. Seevastu, kui Sa tellid välismaise agentuuri (nt booking.com) kaudu, on sinu poolt makstav hind täpselt sama, aga Eestil jääb igal aastal saamata miljoneid eurosid, mille eest saaks luua töökohti ja maksta makse.
  • Usaldusväärne partner. Estravel on juba üle 30 aasta olnud Eesti juhtiv reisibüroo, soliidsete majandustulemuste ja turvalise omaniketaustaga. Estravelile kehtib mitte üks, vaid kolm kohustuslikku auditi nõuet igal aastal: (a) rahvusvaheline audiitorfirma kontrollib meie raamatupidamist, (b) Finantsinspektsioon meie vastavust kõikidele seadustele, ja (c) American Express meie andme- ja rahaliiklusturvalisust. See erineb radikaalselt muudest hotelliagentuuridest või reisibüroodest.
  • Riiklik tarbijakaitse. Kui ostad välismaise agentuuri või otse välismaise hotelli käest, siis arvesta, et Sind ei kaitse Eesti Tarbijakaitseseadus. Ka vastava riigi tarbijakaitseamet ei aita Sind, kui Sa ei ole seal resident. Võimalike vaidluste korral on Sul “võimalus” pöörduda müüja asukohariigi kohtu poole (!) … Aga Estravelist ostes võid alati kindel olla, et kõik Sinu tarbijaõigused on alati kaitstud ja garanteeritud, ilma et Sa selleks pingutusi või kulutusi tegema peaks.
  • Paindlikud ja kombineeritud makseviisid. Ei taha või ei saa krediitkaardiga maksta? Vajad ametlikku arvet kolmandale isikule, kes sinu eest tasub? Pole probleemi. Estravelist saad alati iga ostu kohta arve, mida saad tasuda kõikide erinevate makseviisidega – sh tavaline pangaülekanne arve alusel, e-arve, online pangalink kõikide Eesti pankadega, Visa, Mastercard, Amex, kõik deebetkaardid, PayPal makse, Estraveli kinkekaart. Võid ka kombineerida erinevaid makseviise ühe arve tasumiseks. Samuti võivad mitu erinevat näiteks Sinuga koos reisivat inimest tasuda ühte arvet nii, et igaüks tasub oma kokkulepitud osa.
  • Kaardimaksed riskivabalt. Välismaiseid veebisaite kasutades ei tea kunagi, kelle kätte Sinu krediitkaardi andmed välja jõuavad. Sama risk kehtib isegi mõne hotelli kohta. Aga Estraveli maksesüsteemid on sertifitseeritud Eesti pankade poolt, kaardiandmeid Estravelis ei salvestata ja Sinu turvalisus on garanteeritud.
  • Kliendikaardid ja boonuspunktid. Estraveli Kuldkaardi omanikuna teenid kõikide Estravelist ostetud reisiteenuste pealt boonuspunkte, mille võid vahetada Finnair Plus punktideks kursiga 1:1 või kasutada teenuste ja kaupade ostmisel Estravelist. Lisaks saad soodustusi või vabastusi Estraveli teenustasudest. Lisaks saad hinnasoodustusi meie partnerfirmade (kauplused, restoranid jms) käest otse otses. Omale mobiilse Kuldkaardi tegemine on täiesti tasuta.

Vaata ka meie online villade valikut, kui soovid privaatsemat või ka luksuslikumat puhkusemajutust oma perele, sõpruskonnale ja miks mitte ka siis, kui plaanid kolleegidega välismaale kaugtööd tegema minna.

 

 

Kommentaarid: