Estraveli Tartu büroo tähistab peagi 25-aastast tegutsemist

19.02.2021
Estravel

Estraveli Tartu büroo tähistab peagi 25-aastast tegutsemist. Seoses sellega tähistavad täna, 19. veebruaril tööjuubelit ka meie 4 head kolleegi – Pille Trumm, Merle Kullamaa, Kalli Berg ja Ann Siirde. Palju õnne kõigile juubilaridele! Aitäh, et olete meiega!

Kolleegid Pillest:
Pille on tõeline “Kapten Trumm”. Tark ja rahulik ning tasakaalukas, lisaks äärmiselt mõnusa huumorimeelega. Pille on suur reisi- ja kultuurihuviline. Väga nauditav on lugeda ja vaadata tema reisireportaaže. Isegi kui sõit on olnud meie lähiriiki Lätti, siis Pille pildid ja kirjeldused on alati sellised, et kohe tahaks autosse hüpata ja ise neid kohti kaema minna.
Lisaks 25-le põnevale tööaastale Estravelis on Pille üles kasvatanud kolm vahvat last ja nüüd võtab omakorda tõsiselt tähtsat vanaema ametit. Jõudu Sulle Pille, nii tööl kui kodus.

Kolleegid Merlest:
Merle on töökas ja väsimatu, teda ei võta ei ussi- ega püssirohi. Rahulikult ja enesekindlalt viib ta kõik oma tööd lõpuni. Kliendid, kes Merle juurde satuvad, jäävad aastateks talle truuks. Paljudest klientidest on saanud tema sõbrad, mõnegagi neist on ta ka koos ka reisidel käinud. Merlel on hea huumorimeel ja nakkav naer, see teeb temast seltskonnas oodatud kaaslase. Tema kirg on laulmine, rattasport ja suusatamine. Muidugi kui tööst aega üle jääb. Ja büroo köögis peab valitsema kord!

Kolleegid Kallist:
Kalli on meie firma suurim pakettreiside asjatundja. Ta on ise kirglik reisija, perega enamiku reisikorraldajate sihtkohti läbi käinud ja teab jagada klientidele häid soovitusi. Kalli töövõime on hämmastav ja vaba aeg on tema jaoks suhteline mõiste. Kuigi Kalli töötab juba aastaid kodukontoris, hoiab ta kolleegidega telefonis tihedat sidet ja on nii firma kui osakonna hingeeluga kursis. Imetlen tema pühendumist – nii kodus, suure pere ja lemmikloomade keskel, kui tööl.

Kolleegid Annist:
Ann hoiab oma kliente nagu vati sees, ta ei jäta midagi kahe silma vahele ja ei unusta kunagi midagi. Tal on fenomenaalne mälu ja kaugele arenenud kohusetunne. Ann suudab igas situatsioonis säilitada külma närvi, tema optimism on kadestamisväärne. Eraelus ja reisidel on Ann võrratu kaaslane, alati positiivne, väike muie suunurgas, alati valmis kõike kaasa tegema. Virisemist ja hädaldamist tema suust ei kuule.


Pildil vasakult: Ann Siirde, Anne Samlik, Pille Trumm, Merle Kullamaa ja Hille Järve (kellel täitub Estravelis suvel 20 aastat).

Kommentaarid: