Estraveli TOP riigid aastal 2013 – skaala mõlemast otsast

02.05.2014
Svea Lillepalu

Maailm on suur ja lai ning kuni tänase päevani leidub kohti, kuhu inimeste jalad veel astunud ei ole. Riikide ja territooriumide arvu üle maailmas võib vaielda pikalt. Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni nimekirjas on hetkel kokku 195 iseseisvat riiki. Üheks mõõdupuuks, millega mõõta, kui palju Sina reisinud oled, on Travelers’ Century Club nimekiri. Sealt leiab tänase seisuga kokku 324 erinevat nime.

PostmargidEstravel on nii Eesti kui ka Baltimaade suurim reisibüroo ning meie kliendid reisivad ühest maailma otsast teise. Nii enda sportlikust huvist kui ka eestlaste reisilembusest tõugatuna vaatasime, kui mitmesse riiki oma kliente 2013. aastal saatnud oleme. Meie saime numbriks kokku 173. Natukene veel ja ongi kõik riigid kaetud!

Estraveli populaarseimad riigid aastal 2013

Siit leiad need kõige-kõigemad, kuhu eestlasi rändab tuhandetes. Lisaks alltoodud kümnele võitjale leiab nimekirja eesotsast ka sellised kohad nagu Taani, Kreeka ja Tai.

Pariis

Pariis

  1. Soome
  2. Rootsi
  3. Saksamaa
  4. Venemaa
  5. Ameerika Ühendriigid
  6. Läti
  7. Itaalia
  8. Prantsusmaa
  9. Belgia
  10. Hispaania

Estraveli eriliseimad riigid aastal 2013

See, et eestlastele reisida meeldib, on meile juba ammu selge. Meie seas leidub ka mitmeid selliseid, keda viivad maailma kõige kaugematesse nurkadesse kas seiklusjanu, ärisuhted või hoopis perekond. Lisaks all toodud paikadele, mida kaardilt nii kergelt ei leia, figureerisid nimekirjas ka Suriname, Iraak ja Mikroneesia Liiduriigid.

Vanuatu

Vanuatu

  1. Venezuela rannikul asuvad Hollandi Antillid
  2. Aafrika rannikul asuv Cote d’Ivoire
  3. Malaisia külje all asuv Brunei
  4. Punase mere ja Adeni lahe liitumiskohas asuv Djibouti
  5. Vaikses ookeanis asuvad Põhja-Mariaani saared
  6. Pärsia lahe kallastel asuv Kuveit
  7. Maailma piiril asuv Vanuatu
  8. Guinea lahe kallastel asuv Benin
  9. Maailma pealael asuv Gröönimaa
  10. Tai külje all asuv Laos

Millised olid Sinu reisiseiklused aastal 2013? Anna nii meile kui ka teistele lugejatele all kommentaarides teada ja võib-olla inspireerid nii mõndagi teist reisiselli oma kohvreid pakkima!

Kommentaarid: