Estraveli vanemreisikonsultant Kalli Berg soovitab Bulgaaria hotelle

29.07.2021
Estravel

Bulgaaria on hea sihtkoht nii peredele kui ka romantilist puhkust hindavatele paaridele. Samuti on tegu hinnaklassi poolest ühe soodsaima sihtkohaga Euroopas. Tegevust ja silmailu jagub nii loodus- kui ka kultuurihuvilistele.

Toome välja valiku Bulgaaria hotelle, mida Estraveli pikaajaline vanemreisikonsultant Kalli Berg soovitab:

  • SOL NESSEBAR PALACE 5*
    Tuntud oma hea teeninduse taseme ja teenuste valiku poolest, soovitan lastega peredele. Kiidetakse toitlustust. Lastele palju tegevusi, liumäed, mänguväljakud. Ajalooline Nessebar vaid 2 km kaugusel. Nt 29.08 väljumine, kõik hinnas. Hind al 662 € »
  • MELIA GRAND HERMITAGE 5*
    Parim hotell Kuldsete Liivade kuurordis, soovitan kõigile – paaridele, lastega peredele ja nõudlikutele klientidele. Hotell asub keskuses ja mere ääres ning on suure ja ilusa territooriumiga. Väga hea teenindus. Nt 13.08 väljumine, kõik hinnas. Hind al 845 € »
  • LTI DOLCE VITA SUNSHINE RESORT 4*
    Väga hea tasemega hotell, mis asub rannast veidi eemal vaiksemas piirkonnas. Basseiniala on üpris suur ja väga stiilselt kujundatud. Soovitan ka nõudlikumale kliendile. Asukoht hea, rahulik, kuid promenaad 5 min jalutuskäigu kaugusel. Toitlustusega ollakse väga rahul. Sobib ka lastega peredele. Nt 13.08 väljumine, kõik hinnas.
    Hind al 839 € »
  • DAS CLUB HOTEL SUNNY BEACH 4*
    Eraldi kompleks koosneb kolmest 5-korruselisest hoonest: „Rodopi“, „Tsvete“ ja „Flora Park“ hotell. Hotellil on teiste hotellidega ühine hotelliala. Hotellikülaliste käsutuses on kõik basseinid ja baarid. Huvitav meelelahutus nii lastele kui ka täiskasvanutele. Sobib perepuhkuseks. Nt 27.08 väljumine, kõik hinnas, al 595 €. Hind al 595 € »
  • ADMIRAL 5*
    Soovitan täiskasvanutele. Asub otse mere ääres ja promenaadi kõrval. Nt 03.08 väljumine, hommikusöögiga.
    Hind al 599 € »
  • KUBAN RESORT & AQUAPARK 3*
    Soodne hotell väiksemate lastega puhkamiseks, liumäed.
    Nt 27.08 väljumine, kõik hinnas. Hind al 525 € »
  • AVENUE DELUXE 4*
    Soovitan täiskasvanutele. Tore 4* hotell keskuses. Basseiniala kompaktne, mõnus sisehoov, piisavalt ruumi linnahotelli kohta.
    Nt 29.08 väljumine, kõik hinnas. Hind al 630 € »

Kui soovid Kalliga Bulgaaria reisisoovidest otse rääkida, siis võta ühendust SIIT.
Vaata ka teisi reisikonsultante SIIT.

Vaata veel Bulgaaria hotelle »
Vali reis Estraveli pakettreiside otsingust »

 

 

Kommentaarid: