Estravelis tuleb müügile 1366 Vancouveri taliolümpiamängude piletit

04.04.2009
Mari-Liis

Alates esmaspäevast, 6. aprillist 2009 jõuavad Estravelis müügile Vancouveri 2010. aasta taliolümpiamängude piletid. Mängude korralduskomitee eraldas Eestis müümiseks kokku 1366 olümpiaürituste ja –võistluste pääset.

Müüki tulevate piletite hulk on piiratud, sest Vancouveri OMi korralduskomitee paiskas rahvusvahelisse müüki vaid 30 protsenti piletitest, ülejäänud pileteid realiseeritakse Kanada koduturul.
Piletite hinnad on võistluste ja ürituste lõikes erinevad, sõltudes sündmuse populaarsusest.

Eestis müüdavate piletite hinnad jäävad vahemikku 300-13 200 krooni. Näiteks pileti hind mängude avatseremooniale algab 9000 kroonist, eestlaste meelisaladele nagu meeste murdmaasuusatamise 50 kilomeetri klassikalise stiili ja naiste 10 kilomeetri vabastiili sõidu võistlustele alates 300 kroonist.

Eestis saab pileteid osta ainult Vancouveri 2010. aasta taliolümpiamängude ametlikult edasimüüjalt, reisibüroolt Estravel. Estravel pakub olümpiasõpradele ka valmispakette, mis sisaldavad nii transporti kui majutust. Lisainfot piletite ja reisivõimaluste kohta leiab OM tarvis loodud veebilehelt www.estravel.ee/vancouver

Estraveli „Vancouver 2010“ projektijuht Triin Aermates ütles, et olümpiamängudele sõitjatel tasub majutus ja transport soetada võimalikult varakult ning kindlasti tuleb arvestada tavalisest oluliselt kõrgema hinnatasemega, sest publiku suur huvi viib mängude ajaks Vancouveris ja Whistleris hinnad üles. „Vancouver on hinnatud reisisihtpunkt ka väljaspool olümpia-aega, pakkudes valikut suurlinlikust meelelahutusest kuni mägise ja puutumatu looduseni. Mängude ettevalmistustega saavad kõik huvilised tutvuda ka juba eeloleval suvel,“ lausus Aermates.

2010. aasta taliolümpiamängud toimuvad Kanada läänerannikul Vancouveris ja Whistleris 12.-28. veebruarini 2010. Olümpiamängude kohta leiab lisainfot mängude ametlikult kodulehelt www.vancouver2010.com

Kommentaarid: