Finnairi uudised ja uuendused

22.09.2023
Estravel ja Finnair

Estraveli hea koostööpartner Finnair tähistab sel aastal oma sajandat juubelit. Jagame sel puhul infot Finnairi mitmetest uudistest ja uuendustest.

Finnair – kohtumisrõõm aastast 1923

Finnair, üks maailma vanimaid tegevlennufirmasid, tähistab 2023. aastal oma sajandat juubelit. Eesti on Finnairi algusega tihedalt seotud: lennufirma Aero (Finnairi eelkäija) tegi oma esimese kommertslennu Helsingi kesklinnast Tallinna.

Viimastel aastakümnetel on Finnair mänginud olulist rolli Eesti ühendamisel maailmaga. Sel suvehooajal väljuvad lennud kuni kaheksa korda päevas ning nädalas toimub Tallinna ja Helsingi vahel 53 lendu. Algaval talvehooajal suureneb lennusagedus veelgi, kasvades 60 väljumiseni nädalas. Oleme juba avaldanud ka järgmise suve lennuplaanid, kuhu on rekordarvuna kavandatud 68 iganädalast väljumist. Erinevad päevased lennusagedused annavad klientidele rohkem valikuvõimalusi ja paindlikkust.

Finnairi võrgustik teenindab üle 80 sihtkoha Euroopas, Põhja-Ameerikas, Aasias ja Lähis-Idas. Rohkem sihtkohti on saadaval koostöös Finnairi oneworldi partneritega.
Uusimate täiendustena pakub Finnair alates 2. detsembrist 2023 otselende Rovaniemi (Soome) ja Tomsø (Norra) vahel ning alates 2. aprillist 2024 otselendu Wrocławisse (Poola).

FIN Junkers F13 (1924)

Finnairi uus nägu

Oleme kohe-kohe valmis ulatuslike salongiuuendustega kogu kauglendude lennukipargis. Peagi saate nautida ühtset lennukogemust kõigis meie Airbus A350 ja A330 lennukites.

Ümberkujundatud äriklass

Värskenduskuuri läbinud äriklass on kui Finnairi kehastus – põhjamaine kvaliteet igas väikseimaski detailis. Nautige ülimat mugavust, privaatsust ja paremat puhkust ainulaadsetel Collins Air Lounge’i istmetel. Need ruumikad istmed ei ole allalastavad, avanevad otse vahekäiku ja tagavad oma klassi parima magamismugavuse, muutudes pehme kattemadratsiga voodiks, kus on olemas 18-tolline ekraan, juhtmeta laadur, USB-A ja -C pesad, arvutitoide ja lisaruum kõigi isiklike asjade jaoks. Äriklassi salongis ootab teid ka võrratu maitseelamus. Pakume kaht einet koos sobivate jookide ja veinivalikutega, mida serveeritakse Soome disainiikooni Iittala eksklusiivselt Finnairi jaoks disainitud esmaklassilisest portselanist.

Finnair A350 Business Class

 

 

Uus premium-turistiklass ja uuenduskuuri läbinud turistiklass

Meie uhiuus premium-turistiklass paikneb salongis eraldi äri- ja turistiklassi vahel ning pakub rohkem valikut, ruumi ja mugavust. Meie premium-turistiklassi istmel on 17,5 cm laiem istmerea vahe kui standardsetel turistiklassi istekohtadel, lisamugavust pakuvad jalatoed ja memory foam polster ning reisija kasutada on universaalne arvutitoide, USB-A-pesad ja palju panipaiku.

Salongi uuendamise käigus andsime rahulikes põhjamaistes toonides tekstiilivalikuga värske ilme ka kauglendude turistiklassile. A330 lennukid on saanud uhiuued istmed. Meie uus meelelahutussüsteem pälvis uudse kasutajaliidese ja -kogemuse eest disainiauhinna Red Dot Design 2022.

Finnair A350 Premium Economy Class Seat

Finnairi ärikliendiprogramm

Finnairi ärikliendiprogramm on veebipõhine programm, mis on mõeldud igas suuruses ettevõtetele. Finnairi ärikliendiprogrammiga liitumisel saate ülipaindlikku Flex-hinnatüüpi kasutades kohe allahindlust kõikidelt Finnairi kauglendude piletihindadelt. Allahindlus kehtib kõigi broneerimisklasside puhul kõigis kolmes reisiklassis: äriklass, premium-turistiklass ja turistiklass.

Liitu Finnairi ärikliendiprogrammiga.

Uus Superlight pilet

Võtsime Euroopa-siseste reiside jaoks kasutusele uue piletitüübi Superlight ja muutsime alates 1. juunist 2023 lubatud pagasi tingimusi. Muudatuste eesmärk on lahendada ülemäärase käsipagasi probleem, mida on palju ette heidetud ka klientide jäetud tagasisides. Õigeaegsus on meie klientide jaoks väga oluline ning seekordsed muudatused aitavad meil tagada kõigile sujuva pardalemineku ja mugava lennu. Liigne käsipagas on juba pikalt probleeme valmistanud, põhjustades viivitusi pardaleminekul ning mõjutades lendude õigeaegsust ja mugavust.

Pakume enamikul reisidel endiselt ka Classic- ja Flex-pileteid, et klientidel oleks rohkem valikuvõimalusi nii lisahüvedena kui ka paindlikkusena muudatuste ja tagasimaksete tegemisel.

Kui soovite lisateavet Finnairi piletitüüpide kohta, siis külastage meie veebisaiti või pidage järgmise reisi planeerimisel nõu Estraveliga.

Loe Superlight piletitüübist lähemalt.

Helsingi lennujaama ümberehitus

Rahvusvaheline Lennujaamade Nõukogu valis Helsingi lennujaama 2023. aastal Euroopa parimaks lennujaamaks oma suuruskategoorias. Siin on lihtne jätkulennule jõuda, sest vahemaad on lühikesed ning kõik väravad ja teenused on ühe katuse all. Minimaalne ümberistumisaeg on ainult 40 minutit.

 

Jätkusuutlik tegevus

Kogu meie tegevus lähtub jätkusuutlikkusest – kavatseme saavutada CO2-neutraalsuse hiljemalt 2045. aasta lõpuks. Töötame selle nimel, et suurendada säästva lennukikütuse kasutamist, mis on lähiaastatel üks olulisemaid meetodeid lennunduse heitkoguste vähendamiseks. Säästva lennukikütuse kasutamisel on lennuki süsinikdioksiidi heitkogus u 80% väiksem kui fossiilsete kütuste kasutamisel.

Allikas: Finnair

 

Kommentaarid: