Hotellide online broneerimise võimalused ja ohud

07.03.2019
estravel

Hotellide online broneerimine on üha populaarsust koguv trend. Mõnus on ju ise internetis hotelli valida, võrrelda erinevaid variante ning siis broneering vormistada. Siiski tasub tähelepanelik olla, sest online broneerimisega võivad kaasneda mitmed ohud.

Tootjasuhete juht Katrin Samlik annab järgnevalt mõned soovitused ja toob välja peamised ohukohad.

  • Kontrolli alati, et kasutad broneerimiseks turvalist ja usaldusväärset lehte. Krediitkaardipettused ja libaleheküljed on enimlevinud viis raha välja petmiseks.
  • Kontrolli täpselt üle hotelli asukoht. See on eriti oluline suurlinnade puhul, kus vahemaad on suured ning ühest kohast teise liikumine võtab pikalt aega. Estraveli hotelliagentuuris on olemas kaardivaate võimalus, mis lubab hõlpsalt võrrelda erinevate hotellide asukohti.
  • Veendu, et hotellis oleks Sinu jaoks vajalikud teenused olemas (hommikusöögi võimalus, tasuta internet, jõusaal vmt).
  • Tutvu hotelli kommentaaridega. Sageli võib teiste reisijate kommentaare lugedes leida häid nippe hotelli ja selle ümbruse kohta. Nt võib kommentaaridest selguda, et hotelli ümber on mitmeid häid restorane. Või vastupidi – hotelli asukoht võib olla tiheda liiklusega tee ääres ning liiklusmüra kostab tubadesse. Samuti võib nii leida soovitusi toa asukoha osas, mida saab sisseregistreerimisel paluda.
  • Vaata täpselt, mis hinnas sisaldub ja mis mitte. Esmapilgul odav hind võib hiljem kujuneda oluliselt kallimaks, kui sellele lisanduvad nt hommikusöögi maksumus, erinevad kohalikud maksud, parkimise ja interneti tasu jne.
  • Online broneerimine on kiire ja operatiivne – info vabade tubade ja kuupäevade kohta saab kiiresti ning broneering on võimalik kohe ära vormistada.

Eesti suurima hotelliagentuurina pakub Estravel esimesena Eestis „Parima hotellihinna garantiid“ (edaspidi PHG).

Telli ja osta oma hotellimajutus Estravelist ükskõik kuidas. Kas oma reisikonsultandi poole pöördudes, meie 24/7 tellimiskeskusse helistades, või siis ise ja mugavalt veebi kaudu meie online-hotellipoest ostes. Peale ostu sooritamist (vt tingimuste p.8 täpsemalt, mis hetkest alates) on Sul 48 tundi aega, et leida internetist identne hotellituba parema hinnaga, ükskõik kas otse hotellist või mõnest sadadest online-agentuuridest maailmas (nagu näiteks booking.com), ja meile selle kohta tõestus saata e-maili teel. Kui leiad tõesti madalama hinna, mis sisaldab täpselt samad asjad, mis Estraveli hind, siis me maksame Sulle hea meelega hinnavahe tagasi.

Vaata järgi Tourest 2019 vestlusringi hotellide online broneerimisest:

Kommentaarid: