IN Pay Metali omanikuna saad tasuta liituda Estraveli Platinum Club programmiga

20.07.2023
Estravel

Kui armastad reisida rohkem kui üks kord aastas, siis on kasulik omada krediitkaarti, mis katab kõik sinu vajadused. IN Pay Platinum Metal on luksuslik valik, millega saad hulgaliselt hüvesid ja ainulaadse terasest kaardi.

Kõik reisiga seotud asjaajamised, millega sa ise tegeleda ei soovi või ei jõua, jäta reisiteeninduse hooleks. Eksklusiivse kaardi IN Pay Platinum Metal omanikuna on sul võimalik tasuta liituda Estravel Platinum Clubi programmiga ja saada osa kõigist selle hüvedest.

Kui soovid sõita puhkusereisile, aga valikute rohkus lööb silme ees virvendama, anna Estravelile võimalus soovitada. Sulle tutvustatakse parimaid sihtkohti ja magusaimaid pakette. Estravel Platinum Clubi programmiga liitunutele kehtivad soodustused ka paljude Estraveli partnerettevõtete juures. Teenitud boonuspunkte saad kasutada Estravelist ostetud reisiteenuste eest tasumiseks, Finnair Plus lojaalsusprogrammis ja e-poes Reisikaubad.ee.

IN Pay Platinum Metal kaardiga kaasnev ulatusliku kaitsega reisikindlustus kehtib nii sulle kui ka su perele. Lisaks tavapärasele meditsiini-, reisitõrke- ja pagasikindlustusele katab see reisikindlustus ka rendiauto kasko ja pagasi hilinemisega seotud kulud.

Kes sageli reisib, see teab, et ooteaeg lennujaamades on paratamatu ja pahatihti tüütu. Kui soovid lennujaamas mugavalt aega veeta, siis IN Pay Platinum Metal annab sulle sissepääsu mugavatesse ootesaalidesse ehk lounge’idesse enam kui 1200 lennujaamas üle maailma. Kaardi omanik saab lounge’e külastada tasuta ja piiramatu arv kordi.

IN Pay Platinum Metal on parim valik, kui pead lugu mugavast reisimisest.

Kampaaniakoodiga TRAVEL on IN Pay Platinum Metal AVAMISTASUTA (tavahind 50 €) ja hooldustasu aastaks 12,90 € kuus (tavahind 27,90 € kuus).

Pakkumine kehtib kuni 31.08.2023.

 

Kommentaarid: