Island kaotas kõik reisipiirangud

25.02.2022
Estravel

Island kaotas alates 25.02.2022 seni kehtinud COVID-19 reisipiirangud.

Island on kaotanud kõik seni kehtinud COVID-19 piirangud. Reisijad ei pea enam enne reisi registreerima ega esitama EL COVID-19 digitõendit vaktsineerimise, läbipõdemise ja testimise kohta.

Vaktsineerimata reisijad ei pea enam karantiini minema ega testi tegema. Kuigi see pole enam seaduslik nõue, palutakse inimestel siiski jääda eneseisolatsiooni, kui koroonatest osutub positiivseks.

Samuti on tühistatud suurte rahvakogunemiste piirmäär. Peaminister Katrín Jakobsdottir ütles, et uue nakkava variandi ilmnemisel võidakse piirangud uuesti kehtestada.


stamp-PHGKontrolli enne reisi Islandile reisimise ja seal viibimise tingimusi Reisi Targalt – Island lehelt. Kui oled ostnud reisi Estravelist, kehtib Sulle tasuta 24/7 reisiabi telefonil 626 6266.

Islandi eriilmeline loodus ja ürgsed maastikud meelitavad turiste kohale kõikjalt maailmast. Broneeri lennupiletid soodsalt Estraveli lennupiletite e-poest ning ka sobiva majutuse saad broneerida veebis. Estravelist ostetud hotellimajutusele kehtib “Parima hotellihinna garantii (PHG)“.

 

 

Kommentaarid: