Kaks nädalat surfiparadiisis

31.08.2015
estravel

Moliets on Lõuna-Prantsusmaa väike surfimeka, kus kumab vaid positiivset hõngu. See on ideaalne koht püüda oma esimesed lained või lihvida oma juba omandatud oskusi.

Tekst ja fotod: Heliis Liiv

Mina alustasin täiesti nullist ning tänu osavatele instruktoritele sain kinni püütud oma esimesed “Green Waves”.

surf-moliets

Need kaks nädalat, mis ma Star Surf Camps’is veetsin möödusid kui valguskiirusel, surfikoolitustest kuni Hispaania linna San Sebastianini ja festival Fete de Bayonne’ini.

surf-moliets2

Iga päev tõi endaga kaasa midagi uut ja huvitavat. Õhtuti oli alati midagi ekstravagantset kavas – flunkyball, skate-võistlused, wine & cheese, mehhiko teemaõhtud, rannachill ja -peod, väljasõidud linnadesse, nt Fete de Bayonne’i ja San Sebastiani jpm.

surf-moliets3

 

Kui Sinus peitub lõvikutsu või delfiinipoeg või kes iganes siis mine koos teistega mängima! Siin ei kehti vanasõna: “Ära hüppa pea ees tundmatusse”. Hüppa! Heliis soovitab.


Estravel soovitab:

Moliets on suurima fännide kogukonnaga eelkõige noortele suunatud peo ja surfilaager, kus on iganädalane kava kuulsust kogunud meelelahutusega. Laager (selle sõna otseses mõttes) on avatud 21.05 – 17.09.2016​. Pakettide hinnad on vahemikus 229 € kuni 418 € (229 € limiteeritud 10 külastajaga nädalas ning surfarile, kes tuleb juba oma varustusega suurepäraseid laineid nautima), sisaldades alati majutust, toitlustust ning põnevast laagrielust osasaamist.  ​Surfilaagrite pakettide nädal kestab laupäevast laupäevani. Lennupiletid lisatasu eest.

Star Surf Campsil on surfilaagreid üle maailma. Loe lähemalt ja vaata pakkumisi siit!

Star Surf Camps asetab alati suure rõhu kliendikommunikatsioonile kõigis oma asukohtades, luues rahvusvahelise, ääretult sõbraliku ja vaba atmosfääri, kus end mugavalt tunda. Suur rõhk on ka kvaliteedil (parimad surfilauad õppimiseks, raamatud, instruktorite kvalifikatsioon, majutus, toit). Korduvkülastust saab kirjeldada, kui vanade sõpradega taaskohtumist. Erinevatele vajadustele on erinevad tooted, aga atmosfäär, kvaliteet, turvalisus on alati läbivad jooned.

Ühine Star Surf perega mõnes nende laagrites, surfikoolis või seiklustel üle maailma. Kas sa soovid lihvida oma surfioskust ja põgeneda päikese kätte või oled kogenud surfar ja otsid tõelist seiklust, mõlemal juhul leiad lahenduse Star Surf Camps’i valikust. See on rohkem kui ainult surfitunnid ja puhkus, see on rahvusvaheline surfikirest haaratud seltskond, kes pakub sulle surfi elustiili kogemuse, mida Sa ei unusta kunagi.

Kommentaarid: