Kevadine lühipuhkus Šotimaal

05.05.2022
Estraveli personalijuht Kairi Luur

Estraveli personalijuht Kairi Luur valis kevadise lühipuhkuse sihtkohaks Šotimaa ja see osutus täielikuks elamuseks.

“Soovitan vähemalt korra elus kindlasti Šotimaad külastada. Ilmaga muidugi vedas – kevadel oli päiksepaisteline ja soe, sest tavapäraselt tuleb seal kevadeti päeva jooksul neljaks aastaajaks valmis olla :).

Miks reisida Šotimaale – võrratu maastik, imeline arhitektuur, kaunid lossid, lummav ja maagiline linn Edinburgh, mille vanalinna käänulised tänavad on täis ajalugu ning toredaid muuseume ja õdusaid kohvikuid.

Golfifanattidele on kohustuslik külastada golfi sünnilinna St Andrewsi ja (loosi)õnne korral mängida maailma vanimat Old Course väljakut ning käia ka golfimuuseumis. Aga Šotimaal leidub palju teisigi hinnatud golfiväljakuid, mille vahel valida. St Andrews on loomulikult kuulus ka oma Šotimaa vanima ülikooli tõttu.

Külastamist väärib ka mereäärne kuurortlinnake North Berwick oma maaliliste randadega ja kuulsa Merelindude keskusega.

Šotimaale saab mugavalt otselennuga, ringi liikumiseks tasub rentida auto (arvestada tuleb küll vasakpoolse liiklusega).

Kindlasti soovin ise tulevikus sinna tagasi minna, et ka Šotimaa mägismaad veel avastada.”

 

Vaata lennupakkumisi Estraveli lennupiletite e-poest.

Estravelist saad broneerida ka majutust, autorenti, lisateenuseid sihtkohas jpm. Võta ühendust meie reisikonsultantidega estravel@estravel.ee või 626 6266.

 

Kommentaarid: