Kliendi tagasiside: muljeid Tenerife reisist

10.05.2021
Estravel

Estraveli kliendid käisid hiljuti Tenerifel. Loe, kuidas sujusid lennud ning millised on muljed lennujaamadest, hotellist ja Tenerifelt kohapealt.

Gredi: “Meie reis sujus suurepäraselt ja viperusteta. Oli küll tavapärasest veidi enam paberite täitmist ja lennukis maski kandmise kohustus, aga kõik sujus ja kummaski lennujaamas mingit suurt järjekorda ei tekkinud. Tallinna poolel oli asi lahendatud lausa ideaalselt ehk siis inimesi kutsuti lennukisse osade kaupa alates tagumistest ridadest. Tenerife poole peal lasti kõik korraga lennukisse ja seal tekkis küll õhutuseta koridori kohutav mass üksteise seljas olevaid inimesi (aga noh jah, me olime kõik nagunii ühes lennukis koos, nii et ega seal suurt vahet vast ei olnud tõesti).

Tallinna lennujaama tagasi jõudes oli see testimine muidugi naljanumber. Kuna meile tuli inimene vastu, siis ta võttis meile järjekorranumbrid ette ära ja me tulime kohvritega, läksime esimeste seas testima ca 20 minuti ooteajaga ja saime tulema. Aga vahetult enne oli tulnud Egiptuse lend ja ülejäänud õnnetud ootasid seal ennast küll ilmselt siniseks…

Kohapeal peab maske kandma igal pool, v.a basseini ääres. Isegi üksinda eralduses sportides peab maski kandma. See oli veidi imelik nõue, aga no saime hakkama. Taksod sõitsid. Loro Pargi piletid on mitmekordse hinnaga ja sinna tuleb päev ette broneerida, sest inimesed pääsevad parki ainult kümnestes gruppides ja tuleb ka ise organiseerida transport + üsna vara kindlaks ajaks hommikul kohal olla. Nii et loobusime seekord sellest ettevõtmisest.
Külastasime aga Jungle Parki, mis oli meie hotellist ca 20 minutit taksoga sõita ja lastele üliväga meeldis. Soovitan soojalt, eriti väiksemate lastega. Territoorium ise ei ole suur, loomad on nähtaval ja saab vaadata eraldi pingviinide, jahilindude ja hüljeste etendust. Meie lapsed käisid hüljestega koos ujumas ja said ülivahva kogemuse. Tegime ka kiire shopingu Siam Mallis, muud midagi ette ei võtnud.”

Muljeid hotellist

“Barcelo Tenerife hotellist on jalutuskäigu kaugusel väga mõnusad väikesed kalarestoranid ookeani ääres. Hinnad on meie mõistes soodsad, toit ja valik imeline + personal super armas! Jäime väga rahule. Hotellile endale annaksin pigem 4 tärni, on siiski veidi juba kulunud ja kohati oli väikseid probleeme ka (meie toas nt konditsioneeriga). Puhtus 5+, personal väga sõbralik. Basseine hulgi ja soojendusega basseinis oli tõesti ka soe, mitte ainult lubatud. AI (kõik hinnas) toimis, kõike sai kenasti kätte. Rootsi lauas oli veidi üksluine valik, aga ei oskagi kommenteerida, kas sellest, et hotell oli sisuliselt ikka väga tühi ja muul ajal on parem valik või siiski võiks see sortiment veidi vahelduda. Ülinõudlikud me siiski ei ole ja meie seltskond sai söönuks ning ei virisenud, aga kobisemist oli kuulda siit ja sealt. Samuti oli segadust veinide serveerimisel, korduvalt toodi kuiva asemel magusat. Aga viisaka palve peale vahetati alati kuiva vastu kenasti välja. Toad on ruumikad ja pesuruumid mugavad. Rõdu on üsna pisike, sinna oleks rohkem ruumi küll soovinud. Aga ideaalseid asju ei olegi olemas.
Lõppkokkuvõttes ma ütleks, et väga hea hotell, pigem meie mõistes 4 tärni (mõni ütleks lausa 3). Suur pluss on lennujaama lähedus ehk siis minnes esimene peatus ja tulles viimased, kes peale korjati ja suts ja ongi lennujaam. Puhas, korralik, suur avar territoorium. Söögikohad on lähedal, kui soov jalutada mujale sööma.”

Aitäh tagasiside eest, Gredi!

 

 

Kommentaarid: