Kristini TOP 5 hotelli Hurghadas

03.03.2023
Estraveli piletimüügi koordinaator Kristin Elm

Estraveli piletimüügi koordinaator Kristin Elm käis novembris Tez Touri korraldatud õppereisi raames Hurghadaga tutvumas. Loe, millised olid Kristini TOP 5 hotelli.

Novembri keskel oli mul hea võimalus külastada Hurghadat ning tutvuda osade sealsete hotellidega, mida Tez Tour oma valikus pakub. See oli mul esimene kord külastada Egiptust ning samuti näha, milline on üks pakettreis, sest sellises vormis puhkusereisi kogemust pole enne ette tulnud. Kui koju Eestisse jäi vihmane ilm ja mõni kraad üle nulli, siis Hurghada tervitas meid õhtuse mõnusa seitsmeteist soojakraadiga. Novembris on veel ilmad soojad ning kogu sealoleku aja olid päevased temperatuurid 25-29 kraadi ligi. Kuna seal piirkonnas on suhteliselt tuuline, siis päeval tõi see head jahutust, kuid õhtuti tuli midagi peale panna, sest võis jahe hakata.

Nädala jooksul külastasime kokku 33 hotelli, Hurghadas asuvatest meeldisid mulle enim:

Sunrise Grand Select Crystal Bay***** – sobib puhkuseks rohkem täiskasvanutele või siis peredele väikeste lastega. Suurematel lastel võib igav hakata. Tegutseb lasteklubi. Olemas korvpalli-, jalgpalli-, tenniseväljak. Ilus territoorium ning ilusad ruumikad toad. Rannaala asub laguunis ning ei ole väga suur. Rand on jagatud pooleks, kus üks pool alast on kasutamiseks vaid sviitides puhkajatele. Ööbisime selles hotellis 2 ööd ning meeldis väga interjööri poolest. Söök oli hea ning meelelahutus samuti.

 

Steigenberger Aqua Magic Hotel**** – ilusa territooriumiga hotell. Toad on osaliselt renoveeritud ja kenad. Mulle väga meeldis selle hotelli stiil. Ainukeseks miinuseks, et ei asu rannas, aga samas saab teatud aegadel randa autoga. 9 basseini ning “lazy river” ja liutorud. Suhteliselt väikesel territooriumil – seega kõik on nagu kokku surutud, aga samas mind see isiklikult ei häirinud. Võrreldes mõne 5-tärnilisega nägi see hotell palju ilusam välja.

 

Pickalbatros Neverland Resort***** – tõeline paradiis lastele. Seal olles kujutlesin täpselt ette, kuidas mu teismelised seda naudiksid. Kaks suurt hotelliterritooriumit on ühendatud üheks ning kokku annab see tõeliselt võimsa veepargi: 32 basseini ning 83 liutoru on vist iga veepargi fänni unistus. Meie sealolles said veel viimased uued liutorud lihvi, et park oleks uhkem kui kunagi varem. Samuti olid just valmis saanud renoveerimisel olnud premium peretoad, mis nägid väga maitsekad välja. Miinuseks on see, et hotell ei asu rannas, kuid sinna viivad teatud aegadel bussid.

 

Rixos Premium Magawish***** – väga suure territooriumiga rannas asuv hotell, mis avati 2020. aastal. Üle territooriumi on igal pool bussipeatused, et kui jalgsi liikuda ei soovi, siis sõidavad ringi golfiautod, mis puhkajaid soovi korral ühest territooriumi punktist teise viivad. Väga ilusad ning stiilsed toad, mis jagunevad sviitideks ja villadeks. Territooriumil asub ka hobusetall, kus saab lisatasu eest ratsutamas käia.

 

Baron Palace Resort Sahl Hashesh**** – asub Sahl Hasheesh piirkonna südames, mis jääb Hurghada kesklinnast ca 30 km kaugusele. Ilus suur territoorium ning kaunis liivarand. Hotelli ja ranna vahele jääb 14 km pikkune rannapromeenad, mid mööda on mõnus jalutada või rattaga sõita.

 

Reisinädala keskel viidi meid vaatama Hurghadast pea 300 km kauguse asuvaid Marsa Alam’i kuurorte ning vaadatutest enim meeldis mulle Albatros Sea World Marsa Alam*****, mis avati 2018. aastal. Ilusa territooriumi ja liivase rannaga. Rannas olemas kai, kus peal on mõnus jalutada. Suhteliselt tuuline ja suurte lainetega, aga ujumiseks on ehitatud laguun, kus laineid väga pole. Ilusad toad. Sobib nii perepuhkuseks kui ka noortele. Kõik Marsa Alami kuurortid on suurte territooriumitega, sest väljaspool ala on vaid igav liiv ja tühi väli ning vaadata pole midagi – seega sobib piirkond täielikuks rannapuhkuseks.

 

Tahaksid ka reisile? Vaata Hurghada reiside näidispakkumisi või otsi reis ise pakettreiside otsingust.

 

 

Kommentaarid: