Monica Gran Canaria reisilugu – OSA 2

03.11.2021
Estraveli agendimüügi haldur Monica Unt

Monica reisiloo 2. osas toome teieni muljeid otse Gran Canarialt kohapealt.

Loe ka reisiloo 1. OSA.

Kohapealne olukord

Tervitustega päikseliselt Gran Canaria saarelt, mis ju tegelikult vaid 50×50 km aga avastada palju. Gran Canarial tunned sa end alati kõige paremini just siis, kui kuulad oma südant. Kõigile jätkub siin tegevust ja nautimist. Meie alustasime pühapäeval mägede tuuriga ja lõpetasime päeva Maspalomase liivadüünidel ronides ja jalutuskäiguga mööda kaunist ookeani randa Playa del Inglési. Järgmised päevad vaatame erineva tasemega hotelle saare kaunites piirkondades, et oskaksime just teile sobivat hotelli ja piirkonda soovitada. Meie esimeseks hotelliks 3 ööks on Abora by Lopesan 4* kõik hinnas teenusega.

Esmaspäeval vaatasime erineva tasemega apartmente ja teisipäeval 4-5* hotelle. Siinsed hotellid pakuvad erinevaid toitlustuse tüüpe: hommikusöögid, hommiku- ja õhtusöögid või kõik hinnas. Millise variandi valiksid? Kas meeldib süüa hotellis või huvitav kúlastada saatel erinevaid restorane? Kolmapäeval külastame pealinna Las Palmast ja vaatame mõned hotellid seal piirkonnas.

Kui siseruumides maski ei peaks kandma, siis Covidi teema oleks kiirelt unustatud. Inimesed kannavad maski väga vastutustundlikult. Turism on täielikult taastunud. Hotellid on täis, rahvas puhkab ja naudib. Restoranid on avatud, baarid on avatud hiliste tundideni.

Siiski rahvas ei kipu ühistransporti nii väga kasutama. Sõidetakse taksoga, kuna hinnad head. Autorent on samuti väga populaarne – saab rentida hotellidest ja samuti ka tänavatel olemas autorendifirmad.

Ilm on ilus. Päeval kõrvetab korralikult. Õhtud ja hommikud on sellised, et kampsun vms kulub vahel ikka ära. See kehtib lõunaosa kohta. Las Palmas võib olla jahedam. Mägedes võib olla aga temperatuuride erinevus juba korralik.

Lennujaamas sujus kõik väga hästi. Lennukid uued ja mugavad, jalavahe piisavalt lai. Teenindus meeldiv. Toitlustus lennul lisatasu eest menüü alusel. Las Palmase lennujaam oli saabudes väga rahulik, enne pagasi kättesaamist kontrolliti Covid-tõendit ja riiki sisenemise sertifikaati. Järjekord läks väga kiiresti.

Vaata Gran Canaria näidispakkumisi.

Loe reisiloo 3. osa.

 

Kommentaarid: