Monica Gran Canaria reisilugu – OSA 1

29.10.2021
Estraveli agendimüügi haldur Monica Unt

Estraveli agendimüügi haldur Monica Unt läheb juba homme (30. oktoobril) Estraveli koostööpartneri FlytoCanariase korraldatud õppereisile, et Gran Canaria kohapealse elu ja hotellivalikuga tutvuda.

Monica: “Mul on hea meel, et saan jagada teiega kohapealt reisimuljeid ja samuti ka olulist infot hetkeolukorrast saarel. Millist infot sooviksite kohapealt? Mis huvitab? Kirjutage Facebooki postituse kommentaaridesse!
Gran Canaria on põnevalt vaheldusrikka loodusega saar Atlandi ookeanis. Saare põhjapoolsem osa on lopsakam ja rohelisem, lõunaosa soojem ja rannapuhkusele kutsuv. Saar pakub väga mitmekesiseid vabaaja veetmise võimalusi.
Minu esimene reis Gran Canariale oli 1996. aastal ja viimati külastasin saart 18 aastat tagasi. Oo aegu ammuseid, kindlasti on palju avastada. Mulle meeldib sealne kaunis vahelduv loodus, mäed ja orud. Pealinna Las Palmase melu ja veidi kultuuri ning armsad kohvikud.
Kanaari saartest olen käinud mitmeid kordi Tenerifel puhkamas. Külastatud on ka Lanzarote ja Fuerteventura saared, kus veidi puhatud ja samuti erinevaid hotelle vaadatud, et oskaks paremini piirkondi ja hotelle soovitada.
Agendireisil külastame mitmel päeval hotelle erinevates piirkondades ja kohtume partneritega. Käime ekskursioonidel, saame nädala jooksul osa saare elust ja melust koos parima kohapealse eesti giidiga. Jagan hea meelega osa sellest ka teiega (hoidke pilk peal ka Estraveli Instagrami kontol @estravelgram).
Täna tuleb veel kõik reisipaberid üle vaadata ja kontrollida, et oleks olemas ja prinditud. Minu kohvri pakkimine ja riiete valimine jääb alati viimasele minutile. Oskaks ma teisiti. Kuid alati on kõik vajalik kaasas ja vähem on alati parem. Reisides peab olema alati kaasas hea tuju ja rõõmus meel!”

Monica Unt

 

Oluline teada:
Covidi numbrid Gran Canarial viimase 14 päeva jooksul: u 45 – 100000 kohta. Numbrid on langenud järjest ja on viimaste kuude madalaimad (27.10 seisuga). Vaktsineerituid on ca 83,5%.

Gran Canariale sisenemise tingimustest:

  • Kui oled vaktsineeritud või haigust eelnevalt põdenud, siis on vajalik seda kinnitav dokument.
    Kui ei ole vaktsineeritud, on vaja negatiivset COVID-testi sertifikaati (paberkandjal või digitaalselt). Hispaaniasse reisimiseks kehtib peale PCR, TMA ja LAMP-tüüpi testide ka antigeeni test.
  • Vaja on täita ka terviseankeet – FCS vorm, millega saab QR-koodi (kood võib olla telefonis)
    Täpsemaid riiki sisenemise tingimusi saab vaadata Reisi Targalt lehelt: https://reisitargalt.vm.ee/riigid/hispaania/

FlytoCanariase Gran Canaria lennud toimuvad kord nädalas laupäeviti kuni 23.04.2022 ja lennufirmaks on Smartwings. Lennuaeg on u 6 t ja 25 min. Lennukis on kohustuslik kanda maski kogu lennu vältel. Lennul ei kuulu hinna sisse toitlustamist. Küll aga on olemas pardamenüü snäkkidega ja jookidega.
Pakettreiside hinna sisse kuuluvad lennud, majutus ja transfeerid lennujaama ja hotelli vahel. Vaata Gran Canaria näidispakkumisi.
NB! Oktoobri lõpuni kehtib eripakkumine 06.11 väljumisele: soodustus täiskasvanutele –50 € ja lastele –25 €!

Kohtumiseni juba Gran Canarialt uue ja põneva infoga.

Loe ka reisiloo 2. osa ja 3. osa.

Vaata Gran Canariat tutvustavat videot:

Kommentaarid: