Reisilainele Estraveliga: Estravel 35 juubelisaade

19.01.2023
Estravel

Estravel saab 2023. aastal juba 35-aastaseks! Podcasti Reisilainele Estraveliga 5. osas räägime huvitavatest juhtumistest läbi Estraveli ajaloo ja sellest, kuidas kõik alguse sai.

Kas tead, kuhu Estraveli tegevuse algusaastatel üldse reisida sai ja kuidas müüdi reise enne n-ö arvutiajastut. Estraveli töötajate keskmine staaž on tervelt 14 aastat ja perioodil 1988-1993 Estravelisse tööle tulnud inimestest töötab veel tänaseni siin 8 inimest, kes seda kõike väga hästi mäletavad. Estraveli ajaloost, olevikust ja tulevikust räägivad Estravel Grupi asutaja ning juhatuse liige Aivo Takis (Estravelis aastast 1988) ja vene kliendisegmendi müügikoordinaator Madlena Grintshak (Estravelis aastast 1990). Vestlust juhib Estraveli turunduse projektijuht Külliki Malken.

Kuula YouTube’ist:

 

Kuula Spotify’st:

Uus podcast Reisilainele Estraveliga pakub inspiratsiooni läbi stuudiokülaliste reisikogemuste ja kasulikke nõuandeid reisimisega seotud teemadel.
Kuula ka podcasti teisi osasid otse Spotify’st. Leiad meie podcasti ka järgmistest kanalitest: YouTube, Google Podcasts, Podcast.ee.

Vasakult: Aivo Takis, Madlena Grintshak, Külliki Malken ja Mihkel Luur

 

Kommentaarid: